Advertorial publiceren
Image default
Auto

Zo goed als geslaagd bij Rijschool in Delft

Zo goed als geslaagd bij Rijschool in Delft

Een goed begin, is het halve werk. Dit geldt voor alles en zeker ook bij het uitkiezen van een rijschool als je zo snel mogelijk, en het liefst bij de eerste rijexamen al, wilt slagen voor je rijbewijs. Rijschool Delft is een rijschool met een hoog slagingspercentage. Je begint gelijk al met een voorsprong met behalen van je rijbewijs. Meer dan 11 jaar ervaring en dat is ook goed te merken zodra je kruipt achter het stuur naast je vriendelijke rijinstructeur die de volledige aandacht schenkt aan je tijdens de examengerichte rijlessen. Je voelt je erg op je gemak, alsof je al jaren achter het stuur zit. Tijdens het rijexamen ben je minder gespannen dan je zou denken, omdat je alles al aardig onder de knie hebt dankzij de unieke methodes van de rijlessen. Je wordt volledig begeleidt van A tot Z wat ook blijkt uit de cijfers.

Met een opfriscursus ben je goed wakker geschud en de tussentijdse toetsen zorgen ervoor dat je helemaal up-to-date bent. Er is altijd plek voor een examen en hoef je dus niet af te wachten en onnodig rijlessen blijven nemen als je er al helemaal klaar voor bent. Ook met de lessen zijn er geen wachttijden en kun je ook nog eens meerdere lessen per week nemen. Voor de mensen die niet kunnen wachten om zo snel mogelijk een rijbewijs te halen, is dit zeker wel een punt om even bij stil te zitten.

 

Niet meer en niet minder

Je kunt zelf je pakket in elkaar zetten. Heb je talent voor rijden en kan je snel leren? Dan wil je natuurlijk niet meer lessen nemen dan je nodig vind. Is het allemaal nieuw voor je en gaat het niet zo snel? Geen zorgen! Je kunt gerust een wat uitgebreidere pakket samenstellen om toch zeker van je zaak te zijn. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles en mijn ervaring vanuit je eigen perspectief beleven.

 

Overal rekening mee

Voor diegenen die doordeweeks niet zo veel tijd hebben is het mogelijk om rijlessen te nemen in de weekenden. Heb je toch liever doordeweeks, maar ben je tijdens de werktijden niet beschikbaar? Volg je rijles in de avond!

Ben je een student? Ik ben ook pas afgestudeerd en weet hoe het is om een student te zijn. Ook Rijschool Delft houd er rekening mee en geeft studenten studentenkortingen op de rijlessen en pakketten. Ook is er de mogelijkheid om je lespakket te betalen in termijnen. Niet alleen voor de studenten, maar voor iedereen! 

En de corona natuurlijk. Je wilt natuurlijk niet ziek worden en dit ook nog eens verspreiden. De rijlessen zijn coronaproof. Gezondheid en veiligheid is uiteraard het belangrijkste wat telt en ook daar wordt rekening mee gehouden.