Advertorial publiceren
Image default
Auto

Leaseprijs met aanvullingen

Volkswagen Caddy leasen

Het kiezen voor een leaseauto kan zeker veel voordelen opleveren. Als ondernemer klinkt dit als muziek in de oren, aangezien het runnen van een bedrijf al genoeg kosten, zorgen en spanningen met zich mee kan brengen. Een auto zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale kan dan voor financieel voordeel en gemoedsrust zorgen. Het loont daarom ook zeker om je in de mogelijkheden te verdiepen.

Automerk uitkiezen

Wanneer je als ondernemer of ZZP-er overstapt op zakelijk leasen, dan kun je zelf bepalen welk automerk je graag zou willen rijden. Er zijn tal van modellen die uitstekend kunnen dienen als leaseauto en het is afhankelijk van je situatie en de investering die je erin wilt maken, welk merk je het meest zal aanspreken. Alle automerken lenen zich uitstekend als leaseauto en een leasemaatschappij als Auto Lease Centrale kan je precies vertellen welke voordelen in de leaseprijs zijn inbegrepen. Gaat je voorkeur uit naar een Volvo, Nissan, Peugeot, Volkswagen, Citroën of liever een Alfa Romeo, bekijk dan het aanbod en laat je informeren naar de mogelijkheden.

Bonussen in leaseprijs

Naast het leasen van de auto zelf voor dagelijks gebruik, zijn er verschillende andere aspecten die in de leaseprijs zijn inbegrepen. Zo ben je als je overstapt op een zakelijk auto leasen niet zelfstandig verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto. Evenmin hoef je op te draaien voor dure kosten wanneer een reparatie nodig blijkt. Ook schadeherstel of het vervangen van ruiten zal in rekening worden gebracht. Je kunt daarentegen wel rekenen op hulp, mocht de auto onverhoopt mankementen vertonen als je ergens ver weg op bestemming bent. Er wordt dan vervanging geregeld en ook dan kost het je verder niks.

 

Rustig ondernemen

Naast het gebruik van de auto en de brandstofkosten kost een leaseauto je eigenlijk weinig. Je kunt deze kosten echter wel gewoon aftrekken als bedrijfsonkosten, waardoor er alsnog een deel van terug te verdienen valt. Zakelijk leasen is hierdoor zeker een aantrekkelijk alternatief op eigen vervoer.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen