Advertorial publiceren
Image default
Auto

Zakelijk auto leasen

Zakelijk auto leasen

Als ondernemer wil je zo veel mogelijk op de kosten letten en besparen op onnodige uitgaven. Je doet er dan ook zeker verstandig aan om een auto te leasen in plaats van aan te schaffen. Een auto zou zo onderdeel worden van het bedrijfsvermogen en uiteindelijk betaal je er dan aanzienlijk meer voor dan wanneer je een auto huurt. Vaak zit een groot deel van de kosten die normaal gesproken extra te verwachten zijn, al in de leaseprijs inbegrepen. Hierdoor weet je wat je hebt en hoef je je er verder niet druk over te maken of achteraf onaangename verrassingen te verwachten.

Online zakelijk leasen

Je kunt uiteraard bij een dealer langsgaan en een auto huren, echter kun je nog meer op de kosten besparen door een auto te leasen via de onlinewebsite van Auto Lease Centrale. Hiermee bespaar je op aanvullende prijzen voor de overheadkosten die doorgaans gerekend worden. Het wordt zo uiterst voordelig om een auto te leasen en bovendien vind je op de website nog meer informatie over het leasen zelf, evenals de verschillende typen auto’s waaruit je kunt kiezen. Zo weet je precies welke auto het meest geschikt is voor de voorwaarden waaraan een auto moet voldoen.

Aanvullende besparingen

Met het leasen van een auto bespaar je extra op de kosten die je voor een auto kwijt bent. Met een eigen auto ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparaties en de verzekeringen. Hiervoor kun je al snel op hoge kosten rekenen. Bij het zakelijk leasen van een auto zit dit inbegrepen in de leaseprijs. Vaak betaal je nog wel een extra bedrag voor wegenbelasting, maar ook dit zal lager uitvallen dan doorgaans het geval zou zijn. Doordat de kosten voor reparaties, onderhoud en schadeherstel in de prijs is inbegrepen, heb je verder geen zorgen meer. Je weet waar je van op aan kunt en deze energie en aandacht kun je verder in je onderneming storten.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/