Advertorial publiceren
Image default
Auto

De voordelen en nadelen van zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan allereerst voor jou als ondernemer zeer voordelig zijn. Zeker als je per jaar minder dan vijfhonderd kilometer reist voor je onderneming. Leasen kan dan perfect aansluiten op je werksituatie. Daarnaast heb je minder zorgen en stress onderweg. Ook zijn persoonlijke omstandigheden belangrijk bij het maken van de keuze voor het leasen van een auto. Wanneer je vooraf de opties bekijkt, weet je beter of leasen goed bij jouw situatie past. Leasen kan financieel voordeel opleveren omdat je niet apart hoeft te betalen voor extra kosten aan het onderhoud. Ook andere componenten zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs bij het leasen van een auto.

Met zakelijk leasen nooit meer extra kosten

 Nooit meer hoeven denken aan extra kosten is mogelijk met zakelijk leasen. De leasemaatschappij is namelijk verantwoordelijk voor het regelen van de reparaties en het onderhoud aan de auto. Ook bijvoorbeeld de wegenbelasting zit bij de maandelijkse huurprijs inbegrepen. De leasemaatschappij draagt zorg voor de verzekering en deze verzekering is inclusief inzittenden dekking. Aan de andere kant houd je als werknemer een iets minder hoog netto salaris over. Het is prettig om dit van tevoren te weten zodat je een goede inschatting kan maken of leasen bij jou past.

Met online leasen betaal je geen aanvullende prijzen

elektrisch auto leasen kan ideaal zijn voor het reizen tijdens je werkzaamheden. Op deze manier heb je geen zorgen meer over hoge kosten voor onderhoud aan de auto en reparaties wanneer er mankementen optreden. Ook betaal je geen hoge overheadkosten, zoals dit wel het geval is bij de dealer.

https://elektrischleaseauto.nl/