Advertorial publiceren
Image default
Auto

Hoe kan je een auto goed poetsen en onderhouden?

Borstels voor het onderhoud van je interieur en exterieur

Het onderhouden van het interieur van je auto, vrachtwagen of caravan is erg belangrijk. Het is net zo belangrijk als het regelmatig onderhouden van je exterieur. Zo vinden we ook bij Truckwash1. Het is goed om te weten dat er verschillende soorten borstels zijn. Je hebt specifieke velgenborstels met harde polyester vezels, maar je hebt ook borstels met zachte vezels voor het schoonvegen van je bekleding, maar je kan de borstels met zachte vezels ook gebruiken om bumpers en wielen te regelen. Met zachte vezels voorkom je ook krassen.

Hoe kan ik het beste mijn auto poetsen?

Je auto poetsen was nog nooit zo gemakkelijk. Je hebt poetsmaterialen voor de velgen van je voertuig, je hebt washandschoenen voor het met de hand poetsen van het lak en je hebt verschillende polijstballen voor het polijsten van je auto. Dit kan vaak met de hand, maar ook met de machine. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Wil je zelf aan de slag? Dan hebben we hier zes stappen die je kan volgen voor het zelf poetsen van je auto en ieder ander voertuig.

Stap 1: Begin met het afspuiten, zodat het grove vuil verwijderd wordt.

Stap 2: Reinig de velgen met een goede kwaliteit reinigingskit.

Stap 3: Was de auto met een goede autoshampoo.

Stap 4: Zuig de auto uit, zodat er geen schimmels ontstaan.

Stap 5: Maak het interieur schoon.

Stap 6: Poets de auto met een lakpolish.

Reinigingskit van Dura Bright

Een populair product voor het poetsen van je velgen is de reinigingskit van Dura Bright. Het is een all-in-one reinigingskit en is het ultieme product voor glanzende wielen. De Dura Bright shampoo helpt om de vorming van aangekoekt schijfremstof en kopersluier te voorkomen. Het is te gebruiken voor bussen, vrachtwagens en opleggers met aluminium velgen.

https://truckwash1.nl/webshop/