Advertorial publiceren
Auto

Altijd kunnen volgen

Een lease auto is tegenwoordig niet meer weg te denken bij werkend Nederland. Een auto van de zaak is makkelijk en handig. Vaak zijn deze voorzien van een complete service waarbij het personeel nooit zonder auto komt te zitten. Ook de benzine is vaak geen probleem, deze wordt in sommige gevallen volledig vergoedt door de werkgever, ook komt het voor dat de werknemer verantwoordelijk is voor de privé kilometers die hij of zij maakt. Buiten dat een lease auto een prima regeling is, is het voor de werknemer ook een flinke besparing op de kosten. Vaak is zelf een auto kopen duur en ook moet de persoon zelf betalen voor onderhoud aan zijn auto.

Voor de werkgever kunnen de kosten voor lease auto’s hoog uitkomen. In sommige gevallen maken werknemers het erg bond, dit is buiten het zicht van de baas. De werkgever heeft dus niet altijd controle en weet soms niet waar zijn werknemers uithangen. Gelukkig bestaan hier verschillende systemen voor zoals een gps volgsysteem. Deze systemen zijn eenvoudig te bedienen en bij te houden via een app op de smartphone. Het is wel de werkgever zijn verantwoording om hier geen misbruik van te maken. Vaak zijn deze systemen ook uitgevoerd met een functie waarbij de werkgevers een email of sms notificatie kan sturen. Dit kan in sommige situaties handig zijn, bijvoorbeeld door de werknemer de andere kant op te sturen zodat deze de file kan vermijden.

Bent u een ondernemer en wilt u gebruik maken van een GPSTracker, dan kunt u de hulp inschakelen van mygpstracker.nl. Deze organisatie heeft voor iedere ondernemer wat wils. Ook staan zij klaar voor eventuele vragen en kunnen uitleg geven over de werking van het product. De website is overzichtelijk en geeft direct een concreet beeld over de prijs. Mygpstracker is actief in verschillende branches en biedt daardoor verschillende oplossingen.

http://mygpstracker.nl