Advertorial publiceren
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw oldtimers verkopen: makkelijker kan het bijna niet

De woorden ‘oldtimers verkopen’ en ‘makkelijk’ komen niet vaak in dezelfde zin voor. Als u uw klassieker wilt verkopen, dan weet u dat er maar een kleine markt is met liefhebbers die daarin geld en tijd willen investeren. Maar als u uw oldtimers via mijnoldtimerverkopen.nl verkoopt, dan kan dat binnen een dag volledig zijn afgerond. Naast deze snelle afhandeling krijgt u ook een goede prijs voor uw auto en dat allemaal zonder extra kosten. U leest hier verder over hoe dat in zijn werk gaat.

Een slim systeem

Oldtimers verkopen binnen een dag, dat kan doordat deze handelaar een slim systeem gebruikt waar beide partijen voordeel uit halen. Allereerst maakt u een afspraak op een locatie die u zelf uitkiest. Daar wordt uw auto getaxeerd. Binnen 25 minuten krijgt u een bod, wat vrijwel altijd conform de huidige marktwaarde van de auto is. Besluit u het bod te accepteren? Dan wordt alles direct in orde gemaakt. U krijgt uw betaling, uw RDW-vrijwaring en uw auto wordt meegenomen. Simpeler uw oldtimers verkopen kan eigenlijk niet.

Geef uw wagen uit handen

Behalve het feit dat u uw klassieker snel en voor een goede prijs kunt verkopen, is er ook een ander groot voordeel verbonden aan deze werkwijze. Gelukkig heeft mijnoldtimerverkopen.nl net zoveel liefde voor oude auto’s als u. Door uw klassieker aan hen te verkopen weet u dat deze naar een betrouwbare nieuwe eigenaar zal gaan. Uw auto komt namelijk terecht in een van de grootste oldtimershowrooms van het land. Daar komen dagelijks oldtimerliefhebbers uit heel Nederland op bezoek om de auto’s te bewonderen. U weet dat uw klassieker naar een nieuwe eigenaar gaat die serieus is en die er goed voor zal zorgen. U kunt uw oldtimers met een gerust hart verkopen, een goede prijs ontvangen en er zeker van zijn dat ze goed terechtkomen.