Advertorial publiceren
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer en uitbesteden zijn niet meer je enige opties

Er wordt wel eens beweerd dat het uitgeven van een boek net zo lastig is als het schrijven van het boek zelf. Je moet op zoek naar een goede uitgeverij of je kunt het boek in eigen beheer uitgeven. Beide opties hebben voor- en nadelen die voornamelijk te maken hebben met financiën en gemak. De opties die je hebt zijn dus vrij zwart wit en dat is ook wat BigBusinessPublishers heeft gezien. Zij begrijpen dat je als schrijver soms ook enkele onderdelen van het uitgeven wilt uitbesteden en de rest zelf wilt kunnen doen. Daarom ondersteunt deze uitgeverij klanten uit Noord-Holland en Utrecht bij het uitgeven in eigen beheer. Je houdt dan zelf de controle, maar hebt de zekerheid van een specialist aan je zijde.

Aanmelden bij het CB

De distributie van je boek is mogelijk de lastigste taak die je moet uitvoeren. Je moet je boek dan aanmelden bij het CB en dat is kostbaar, ingewikkeld en tijdrovend. Dat wordt anders als je een uitgeverij inschakelt die je helpt jouw boek in eigen beheer uit te geven. Ze begeleiden klanten uit Noord-Holland, Utrecht en de rest van Nederland terwijl je zelf je boek uitgeeft. Dat maakt de distributie al een veel lagere horde om te overwinnen en jij kunt meer tijd besteden aan promotie en afronding.

Meer hulp is ook mogelijk

BigBusinessPublishers kan je ook helpen als uitgeverij bij andere aspecten waarmee je te maken krijgt als je je boek in eigen beheer uitgeeft. Ze bieden extra optionele diensten aan waarvan je gebruik kunt maken. Voor extra zichtbaarheid kunnen ze je boek aan hun mailinglijst toevoegen en deze naar verscheidene boekhandels sturen. Ook kunnen ze je adviseren over het schrijven van een goede flaptekst. Neem contact op met deze specialisten en ze vertellen je exact wat er allemaal mogelijk is. Met deze uitgeverij is een boek in eigen beheer uitgeven ineens een heel stuk gemakkelijker.

https://www.bbpublishers.nl/