Advertorial publiceren
Image default
Groothandel

Een rolluik met bandopwinder óf een exemplaar met rolluikmotor gebruiken

Een rolluik met bandopwinder gebruiken is een populaire optie. De handmatige bediening is vooral heel gemakkelijk. Het is dan ook niet voor niets dat veel huishoudens, ondanks de innovaties van tegenwoordig, nog een handbediend rolluik hebben. Dit komt bovendien niet alleen door het gemak in bedienen. Het is ook een voordelige optie. De andere optie, een rolluikmotor, is namelijk duurder in aanschaf én onderhoud. Aan de andere kant is alles dan wel elektrisch door u te bedienen. Dit gaat natuurlijk nog soepeler en gemakkelijker. Om te bepalen wat de beste keuze in uw situatie is, kunt u advies inwinnen bij Shadowparts. Dit is een ware specialist op het gebied van rolluiken.

Duurzaamheid is ook een overweging

Het kan ook een overweging zijn om de meest duurzame optie te kiezen, dit is iets waar veel mensen tegenwoordig rekening mee houden. Een rolluik met bandopwinder zit simpel in elkaar. Daardoor is de kans op defecten minimaal. Wie voor de elektrische rolluikmotor kiest, kan iets sneller met een probleem te maken krijgen. Aan de andere kant hoeft dit ook weer geen groot probleem te zijn, wat de afweging nog ingewikkelder maakt. Zoals u ziet hebben beide systemen voor- en nadelen en is er genoeg om te overwegen bij het maken van een keuze voor een type rolluik.

Reken op de service van een specialist

Door met de specialisten van Shadowparts te overleggen, is het gemakkelijker om een goede keuze te maken tussen een rolluik met bandopwinder of een elektrisch systeem met rolluikmotor. Ze zijn u tevens graag van dienst wanneer u al over een van beide systemen beschikt, maar kampt met defecten. U kunt dan in de webshop direct een nieuwe rolluikmotor, bandopwinder of ander onderdeel voor uw rolluik bestellen. Hierbij rekent u op uitstekende service, zoals goede prijs-kwaliteitsverhoudingen van de onderdelen en snelle levering. Breng dus snel een bezoek aan de website wanneer u onderdelen nodig heeft, dan kunt u spoedig aan de gang met de reparatie of vervanging.