Advertorial publiceren
Image default
Particuliere dienstverlening

Kent u de vele voordelen van een cementdekvloer al?

Bent u al bekend met de cementdekvloer en haar talloze voordelen? Een cementdekvloer laten leggen kan eenvoudig en voordelig bij Multi Vloeren Brabant. Voor ieder bouwwerk is de vloer een essentieel onderdeel – of het nu om een woning, kantoorpand of industrieel pand gaat. Een belangrijke eis is dat de cementdekvloer aan alle veiligheids- en comfort eisen voldoet. Mits dit type vloer correct wordt gelegd, is deze geschikt voor alle soorten bedekking: van hout tot tapijt. Bij bovengenoemde expert kunt u kiezen uit tal van betonnen vloeren, onder meer ook de zandcementvloer. Een zandcementvloer wordt strak aangelegd en is duurzaam. Dat betekent dat u er meerdere jaren van kunt genieten.

Optimaal resultaat staat voorop bij deze specialist

Kwaliteit staat op de eerste plaats bij Multi Vloeren Brabant. Het draait uiteindelijk allemaal om een hoogwaardig product. Het bedrijf streeft keer op keer naar het leggen van een duurzame, kwalitatief hoogwaardige cementdekvloer of zandcementvloer. Een ander voordeel van dit bedrijf is dat u te maken krijgt met een tweemansbedrijf: u heeft dus altijd een vast aanspreekpunt en weet met wie u te maken krijgt. De persoon die de klus verzorgt, is volledig op de hoogte van uw situatie. U hoeft bovendien niet bang te zijn voor rotzooi: na afloop van de klus wordt alles spik en span achtergelaten.

De voordelen van het storten van een zandcementvloer

Bent u al bekend met de zandcementvloer? Deze lijkt sterk op een cementdekvloer, maar heeft een paar verschillen. De zandcementvloer vormt de basis van iedere woning. Het is een onderdeel dat niet overgeslagen mag worden. Bovenop deze laag van zandcement kunt u een vloer plaatsen naar uw wens: van tegels, van tapijt, of hout. De mogelijkheden zijn legio. Zo is het ook mogelijk om vloerverwarming aan te brengen in de dekvloer, evenals leidingen. Kies voor duurzaam en kies voor veelzijdig bij de expert.