Advertorial publiceren
Particuliere dienstverlening

Dé kapperszaak voor iedereen in Lekkerkerk en omgeving

Wilt u naar de kapper bij een kapperszaak in omgeving Lekkerkerk? Als u woonachtig bent in Krimpen aan de Lek of omgeving dan is Monique’s Hairfashion een salon voor u. Niet alleen bevindt deze zaak zich heerlijk dichtbij, u kunt hier ook rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. De kapperszaak in regio Lekkerkerk biedt met regelmaat leuke aanbiedingen aan. Zo kunt u op de woensdagmiddag uw kind in de leeftijdscategorie nul tot twaalf jaar met korting laten knippen. Ook wordt er gebruikgemaakt van een klantenkaart: telkens als u een bezoek aan de zaak brengt, spaart u punten voor een gratis knipbeurt. Iedereen is welkom om te profiteren van de uitstekende service van deze salon, zowel jong als oud en dames als heren.

Een kapsalon met een compleet dienstenpakket

Bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, dicht bij Lekkerkerk, werken alleen kappers met een officieel diploma. U kunt er voor veel verschillende behandelingen terecht. Natuurlijk voor knippen, wassen, drogen, verven en stijlen. Daarnaast zijn ook uitgebreide behandelingen als extensions en highlights mogelijk. Waar u ook voor gaat: u rekent altijd op de scherpste tarieven voor uw behandeling. Naast het complete dienstenpakket, profiteert u ook van veel gezelligheid bij een bezoek aan de salon. Zo krijgt u altijd een kopje koffie of thee en een leuk gesprek wanneer u daar behoefte aan heeft. Zo zorgen ze er bij deze kapperszaak in regio Lekkerkerk voor dat iedereen met een goed gevoel de salon verlaat.

Ga langs bij dé salon van de regio

Bent u toe aan een nieuw kapsel? Of wilt u gewoon de puntjes laten knippen? Wat uw gewenste behandeling ook is, de vakbekwame kappers van Monique’s Hairfashion staan voor u klaar. De ervaren kappers van deze kapperszaak nabij Lekkerkerk weten exact hoe ze uw wensen omzetten in een fraai kapsel. Ga daarom snel bij hen langs!

https://moniqueshairfashion.nl/

Gerelateerde artikelen

Altijd van uw tuin genieten? Besluit om een verandazeil te kopen

Tijd voor jezelf leren maken tijdens een cursus mindfulness in Den Bosch

Krijg meer grip op je dagelijks leven!