Advertorial publiceren
Image default
Horeca

Zet een lekker kopje koffie met de beste koffie pads van deze koffiespecialist

Ben je op zoek naar een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van koffiezetapparaten? Heb je een horeca-onderneming of een kantoor waar er elke dag meer dan genoeg heerlijke koffie aanwezig moet zijn? Kies dan voor een ervaren koffie expert in de zakelijke koffiebranche. Zit nooit meer een dag zonder koffie door de lekkerste koffie pads bij de koffie specialist te bestellen.

Reparatie voor je Nespresso machine

Heb je een Nespresso machine die nodig onderhoud vereist of een bepaalde reparatie nodig heeft? Welk type Nespresso machine je ook hebt, de koffie specialist kan zelfs oudere modellen volledig repareren. Daarnaast geven je de specialisten je de nodige instructies waardoor je Nespresso Professional machine nog een lange tijd meegaat. De razendsnelle service van de koffie expert zorgt ervoor dat je werknemers geen enkele dag zonder koffie zitten.

Altijd koffie op kantoor dankzij de koffieleverancier

Op kantoor of in je horeca-onderneming wil je natuurlijk geen enkel moment zonder koffie zitten. Gelukkig ben je bij Baristocraat aan het juiste adres als je op zoek bent naar een handige koffieleverancier. De samenwerking met Café Royal heeft gezorgd voor de praktische en compatible Office Pads. Deze heerlijke koffie pads passen namelijk in elke koffiemachine. Kies uit heerlijke smaken en zit nooit meer een dag zonder koffie!

Bestel de pads voor lekkere koffie eenvoudig bij de koffie specialist

Bij Baristocraat ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar professionele koffiemachines, servicebeurten en pads voor de koffie zelf. Schakel het bedrijf in als koffieleverancier of neem contact op wanneer je koffiemachine kapot is of wanneer het onderhoud nodig heeft. Het team van koffieliefhebbers en -experts staat altijd voor je klaar om je verder te helpen. Ben je benieuwd naar de verschillende koffiesmaken of koffiemachines? Bezoek dan de handige webshop!