Advertorial publiceren
Image default
Particuliere dienstverlening

Fysiotherapie in Rijswijk nodig? Ga naar deze fysiopraktijk

Veel mensen lopen te lang rond met klachten die eenvoudig door fysiotherapie verholpen kunnen worden. Heeft u al een tijdje last van uw rug of knie, bijvoorbeeld? Ga dan naar Rugschool voor de beste fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag. Bij bijna alle zorgverzekeringsmaatschappijen kunt u zich aanvullend laten verzekeren voor de fysiotherapie van deze praktijk, dus om de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wat zijn de diensten?

U kunt van de fysiotherapie van de praktijk in Rijswijk of Den Haag gebruikmaken bij algemene klachten, zoals rug- of schouderpijn, maar er worden ook enkele speciale therapieën aangeboden. Heeft u last van urineverlies of doen uw bekken veel pijn tijdens de zwangerschap? Maak dan gebruik van de bekkentherapie. Zijn bepaalde spieren oververmoeid? Dan kunt u terecht bij de praktijk voor dryneedlingtherapie. Hierbij wordt er met een naald in het belangrijkste pijnpunt van de spier geprikt, waardoor de spier ontspant en de klachten verminderen.

Fit blijven tijdens de zwangerschap

Rugschool is bij uitstek een goede fysiopraktijk voor zwangere vrouwen. Naast de bekkentherapie waar veel zwangere vrouwen gebruik van maken, worden er ook zwangerfitcursussen aangeboden, voor zowel de vrouwen als hun partners. Hierdoor blijft u op een verantwoorde manier in beweging tijdens en na de zwangerschap. Ook leert u hier van alles over wat er tijdens en vlak na de zwangerschap in uw buik gebeurt en waar u rekening mee moet houden tijdens het bewegen.

Plan een intakegesprek in

Voor de behandelingen beginnen, vindt er altijd een intakegesprek plaats. Dit gesprek duurt een uur. Hierin krijgt u ruim de tijd om over uw klachten te vertellen. Bovendien worden er enkele onderzoeken met u gedaan, zodat de fysiotherapeut kan bepalen welke behandeling nodig is en hoe lang deze zal duren. Het gesprek duurt zo lang, omdat er écht wordt gekeken naar hoe u persoonlijk zo goed mogelijk geholpen kan worden. Ieder lichaam is uniek en heeft een andere behandeling nodig. Spreekt deze dienstverlening u aan? Plan dan een intakegesprek in voor fysiotherapie bij de praktijk in Rijswijk.