Advertorial publiceren
Image default
Groothandel

Kalkaanslag tegengaan met onthardingszout

Wanneer er kalk in machines aanwezig is, kan dit heel vervelend zijn. Kalk kan namelijk voor verschillende problemen zorgen. De machines kunnen bijvoorbeeld verstopt raken waardoor ze minder effectief werken. Om deze problemen op te lossen, kunt u onthardingszout gaan gebruiken. Dit zout werkt erg effectief omdat het water in de machine wordt onthard. Door hard water komt er namelijk kalk in de machine. Minder kalk zal zorgen voor een effectievere machine met een langere levensduur.

Kalkaanslag oplossen         

Hard water is de grootste veroorzaker van kalk in machines. Hard water bevat stoffen zoals magnesium en calcium, die de kalkaanslag veroorzaken. Aan de toevoer van hard water is niks te doen, maar aan de kalkaanslag wel. Door het gebruik van onthardingszout wordt het water zachter. Zacht water bevat minder calcium en magnesium waardoor er ook minder kalk ontstaat. Machines zonder kalk zullen weer werken zoals deze in het begin deden. U zult minder geld gaan uitgeven aan reparaties en verstoppingen. Met behulp van onthardingszout kunnen deze problemen namelijk voorkomen worden.

Zuiver zout aanschaffen

Er zijn veel aanbieders van onthardingszout. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van het zout. Bij H. van Namen B.V kunt u zeer goed onthardingszout kopen dat voor bijna uit 100% zuiver zout ontstaat. Hier zitten dus geen toevoegingen bij, waardoor het gebruik van de machines volledig veilig blijft. Het gebruik van zuiver zout is erg belangrijk omdat andere soorten zout schade aan kunnen brengen aan de machines.

Ook voor industriële processen

Kalkaanslag komt voor bij allerlei soorten machines. Ook in de industriële industrie is dit een probleem. Daarom zijn er bij H. van Namen B.V ook grote hoeveelheden zout beschikbaar voor bedrijven die deze willen gebruiken voor hun machines. De productieprocessen zullen door de kalkvrije machines een stuk productiever zijn. Verschillende soorten zout zijn nu online te bekijken!

https://www.vannamen.nl/