Advertorial publiceren
Image default
Mode en Kleding

Laat je als moeder van de bruid(egom) persoonlijk adviseren in deze bruidswinkel in Rotterdam

Als moeder van de bruid of bruidegom wil je tijdens de huwelijksdag natuurlijk ook extra aandacht besteden aan je outfit. Opaack Galerie is een bruidswinkel in het trendy centrum van Rotterdam. Het is bovendien gelegen in hetzelfde pand als de Rotterdamse Modefabriek, waar de bruidsmode van de winkel direct professioneel vermaakt of ingenomen kan worden door zelfstandig ondernemers. Ga je voor een prachtig pak van het bekende modemerk Linea Raffaelli of juist voor een schitterende avondjurk of japon? Eén ding is zeker; in deze veelzijdige winkel heb je alle keuze!

Laat je verrassen door de stylisten of kies zelf een jurk uit het grootste aanbod van de stad

De keuze voor bruidsmode is een van de belangrijkste voorbereidingen van deze speciale dag. Ook de moeder van de bruid mag op deze dag best in het zonnetje gezet worden. Dat begrijpen de stylisten van deze bruidswinkel in Rotterdam maar al te goed; je vindt hier dan ook het grootste aanbod aan bruidsmode van de stad, waaronder toegankelijke mode voor de moeder van de bruid. Je kunt naar hartenlust passen zodat je de ideale outfit vindt. Door een look te vinden die echt bij je past, kun je zorgeloos genieten van de trouwdag van je zoon of dochter. Indien je persoonlijk advies wenst van de stylisten, zijn zij je graag van dienst. Met hun jarenlange ervaring in de modebranche weten ze je te verrassen met een mooie jurk of een pakje met de perfecte pasvorm. Ga voor chic zwart of pak uit met een felle kleur!

 

Kom gezamenlijk passen met de bruid

Het is bij deze bruidswinkel in Rotterdam ook mogelijk om samen met de bruid te komen passen. Je maakt hiervoor een afspraak op dinsdag- of donderdagavond na 18.30 uur. Dit maakt de voorbereidingen voor de bruiloft nóg leuker. Ook andere familieleden en vrienden zijn van harte welkom om advies te geven! Neem contact op met Opaack Galerie voor meer informatie over deze privéafspraak.

https://opaack.nl/