Advertorial publiceren
Image default
Mode en Kleding

Een échte Michael Kors tas kopen

Michael Kors steeg naar internationale bekendheid nadat de belangrijkste creatieve functionaris en oprichter van het merk, Michael David Kors, zich bij Project Runway aansloot als jurylid op het hoogtepunt van de populariteit van de realityshow.

Kors, die in 1959 werd geboren, was al gevestigd als sportkledingontwerper toen hij op de set van de show brak, maar maakte gebruik van de mogelijkheid om zijn merk om te zetten in een begrip door over te schakelen op een nieuwe focus: Handtassen.

Vandaag de dag worden lederwaren van het merk Michael Kors begeerd door mannen en vrouwen over de hele wereld. De creaties van de merknaamgenoot zijn zo populair dat er nu ook namaakproducten opduiken. Terwijl sommige klanten vrijwillig valse portemonnees en portemonnees kopen, kunnen vele anderen het verschil niet zien als ze online winkelen.

Koop bij geautoriseerde winkeliers
Om het risico van het kopen van namaakproducten te vermijden, kun je het beste rechtstreeks bij de officiële Michael Kors website, een Michael Kors winkel, een gerenommeerd warenhuis of geautoriseerde winkeliers zoals Nordstrom en Saks Fifth Avenue kopen.

De Amerikaanse modeontwerper werkt samen met de douane, rechtshandhaving en wettelijke vertegenwoordigers wereldwijd in een poging om de verkoop van namaakproducten van Michael Kors te voorkomen, zowel online als offline.

In september 2019 meldde New Haven Register dat het modehuis een rechtszaak had aangespannen tegen verkopers en exploitanten van The Boulevard Flea Market in New Haven, Connecticut, omdat daar al jaren namaakproducten met het merk van het bedrijf zouden zijn verkocht.

Wil jij zeker weten dat je een échte Michael Kors tas koopt? Bestel hem dan online in de webwinkel van The Little Green Bag.