Advertorial publiceren
Image default
Mode en Kleding

Voor wie en waarom Quickjewels is opgericht

De juwelenhandel omvat verschillende sectoren. Nu mensen meer tijd doorbrengen op hun smartphones, tablets, laptops en andere gadgets dan in persoon, neemt het online kopen toe. Door deze toename van de vraag naar zowel fysieke als virtuele platforms om sieraden te kopen, hebben nieuwe bedrijven hun intrede gedaan in deze industrie. Het kan moeilijk zijn om het juiste bedrijf voor u te selecteren. Het is moeilijk om het juiste bedrijf te vinden, omdat er zoveel bedrijven tegelijkertijd in dezelfde sector actief zijn. Consumenten zijn altijd op zoek naar nieuwe merken en verschijningen, dus u moet een bedrijf vinden dat bij uw esthetiek past. Om uw zoektocht naar het juiste merk te beginnen, begint u met het doornemen van dit artikel voor enkele basisfeiten.

Van idee tot bedrijf

Anushka heeft haar onderneming opgericht na een bezoek aan haar geliefden in India. Omdat haar familie in een kleine stad woonde, konden ze niet de kwaliteitsjuwelen krijgen die ze wilden. Ze moesten genoegen nemen met gouden en diamanten sieraden die meer decoratief dan functioneel waren. Toen Anushka naar de Verenigde Staten terugkeerde, besefte ze dat veel vrouwen met dit probleem te maken hadden. Bovendien wilden Anushka en Neevika in de juwelenhandel stappen. Ze geloofden dat ze de nodige creativiteit en vastberadenheid hadden om dat te doen. Dus ontwikkelden ze een bedrijf dat redelijk geprijsde en trendy sieraden verkocht. Omdat ze juwelen online wilden kunnen kopen, besloten ze deze online te verkopen. Zo kunnen vrouwen elk product kopen waar en wanneer ze maar willen.

Op welke doelgroep wordt er gefocust

Iedereen die zich graag verkleed en zijn individualiteit uitdrukt door middel van zijn stijl kan de modieuze sieraden van Quickjewels dragen. Quickjewels verwelkomt mensen uit alle lagen van de bevolking, met inbegrip van vrouwen en meisjes. Van de brakke student tot de vrouw met een goedbetaalde baan, kunt u de sieraden vinden die bij u passen op Quickjewels. Dezelfde kwaliteit als andere high-end sieraden merken zijn te vinden op Quickjewels, maar het is veel minder duur. In plaats van goud en zilver worden minder dure metalen zoals messing en onedele metalen gebruikt. Hoewel echte diamanten en andere edelstenen worden gebruikt in sommige van hun duurdere stukken, worden ze vervaardigd in laboratoria.

Kwaliteit en prijs

Quickjewels maakt gebruik van minder dure materialen zoals onedele metalen en laboratoriumstenen om zijn artikelen te vervaardigen. Ook betrekt het sieraden van zowel lokale als internationale leveranciers. Hierdoor kan het bedrijf producten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen kopen. Deze leveranciers hebben associaties met hun leveranciers die zich uitstrekken voor jaren, wat resulteert in consistente kwaliteit voor de producten van het merk. Het bedrijf houdt zijn producten betaalbaar door een groep ontwerpers, ingenieurs en marketingprofessionals in dienst te hebben. Deze specialisten werken samen om juwelen van hoge kwaliteit te ontwikkelen die een moderne en modieuze consument aanspreken. Over de hele wereld werkt het bedrijf samen met kunstenaars, ontwerpershttps://www.quickjewels.nl/merken en juweliers om de verhalen die bij elk sieraad horen te verkrijgen.https://www.quickjewels.nl/