Advertorial publiceren
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen buiten makelaar om

Je hebt het besluit genomen om je huis te gaan verkopen, maar twijfelt of je een makelaar inschakelt. Het inhuren van een makelaar brengt natuurlijk voordelen met zich mee; een makelaar beschikt over een groot netwerk, er wordt goed geadverteerd en de bezichtigingen worden voor jou geregeld. Het nadeel is dat dit je niet altijd de garantie biedt tot een succesvolle verkoop. Word je je hiervan bewust word je huis zelf verkopen misschien wel een stuk aantrekkelijker en begin je je af te vragen of dit mogelijk is. 

We kunnen je bij die gedachte gelijk vertellen dat dat klopt! Er is meer mogelijk dan je denkt bij de verkoop van je huis. Wij van Zelfwoonhuisverkopen hebben alle opties voor je die er zijn om je huis te verkopen zonder makelaar; 

  • Een bord in je tuin en je huis zelf op social media plaatsen; dit zijn dan wel de meest voor de hand liggende mogelijkheden die je hebt om je huis zelf te verkopen, maar het is daarbuiten wel erg effectief. 
  • Huis verkopen aan een belegger of investeerder; Je denkt hier vaak niet meteen aan, maar je huis verkopen aan een investeerder genereert vaak een erg goede, snelle en succesvolle verkoop. Het is de ideale manier om je huis te verkopen zonder makelaar. 
  • Zelf je huis verkopen; spreekt voor zich, verkoop je huis zelf! 
  • Huis doorverkopen aan naasten in je omgeving; De kans dat dit gebeurt is natuurlijk klein, maar indien je iemand in je naaste omgeving kent die geïnteresseerd is in je huis is dit een zeer gemakkelijke optie.  

Zelfwoonhuisverkopen stelt jou in staat om je huis op een snelle en betrouwbare manier te verkopen zonder makelaar. Dit doen wij door jou onze expertise aan te bieden en gebruik te maken van ons netwerk. Nadat je onze website hebt doorgelezen weet je al veel over onze manier van werken. 

https://www.economy.nl/