Advertorial publiceren
Mode en Kleding

Accessoires voor kinderen

Zodra je kind begint te kruipen en zijn eerste stapjes zet, begin jij je voor te bereiden op de dag dat ze uit je armen zullen zijn, zelfstandig op ontdekkingstocht gaan en naar school gaan. In het begin lijkt het nog zo ver weg, maar voor je het weet zitten je kinderen 12 uur per dag op school en zie je ze amper! Hoe moet je hun garderobe bijhouden als je ze niet eens kunt zien? En laten we de accessoires niet vergeten!

1) Babyfoon

Als je je baby in de gaten wilt houden terwijl hij slaapt, overweeg dan een draadloze video-babyfoon. Deze zijn geweldig voor op reis omdat ze draagbaar zijn en veel modellen kunnen op afstand worden bediend vanaf uw smartphone. De beste laat je zelfs weten wanneer het tijd is om je kleintje wakker te maken en te voeden – zodat jij dat niet hoeft te doen!

2) Wieg beddengoed

Het juiste babybedje kan je kleintje helpen om een ​​goede nachtrust te krijgen, waardoor jullie op de lange termijn allebei gelukkiger zullen zijn. Een geweldige babybeddengoedset moet comfortabel, zacht en warm genoeg zijn om verlichting te bieden bij tocht en je kind gezellig te houden – en we hebben 10 van onze favorieten verzameld.

3) Aankleedtafel beddengoed

Hoewel het eerste bed van je baby waarschijnlijk een ledikant zal zijn, zal je kind er niet lang in blijven liggen. Baby’s ontgroeien hun wieg als ze ongeveer 6 maanden oud zijn, maar misschien wilt u zich nog een jaar of zo aan die regeling houden. Dan kun je een peuterbed introduceren, dat wordt geleverd met een beugel om de kleintjes te beschermen tegen uitrollen. U kunt indien nodig ook een peuterbedmatras kopen dat bovenop uw volwassen matras past.

4) Baby ligstoel

De kans is groot dat je baby het beste zal slapen in haar wiegje of wiegje. Maar soms wil je uit die ruimte komen en je kleintje de kans geven om nieuwe dingen te zien, horen en aanraken. Dan kan een draagbaar babybedje een leuke optie zijn! De stand-alone stoel geeft de baby een plek om buiten haar wieg te zitten zonder bang te zijn om te rollen of te vallen. Sommige modellen hebben een wieg voor samen slapende baby’s.

5) Grootste collectie kinderaccessoires

Welke accessoires heb je nodig voor je kinderen? Veel dingen, daar ben ik zeker van. Maar wat voor accessoires hebben kinderen nodig? Er zijn tientallen antwoorden op die vraag, afhankelijk van leeftijd en stijl. In de lijst van vandaag ga ik 7 handige en grootste collectie kinderaccessoires introduceren die het leven van uw kinderen gemakkelijker zullen maken. Bekijk ze eens!

6) Opslagoplossing met laden en planken

Je kind zal het geweldig vinden om zijn eigen ruimte te hebben voor knuffels, speelgoed en meer in een leuk hokje of kluisje. Het is ook een geweldige manier om items uit het zicht op te bergen zonder kostbare vloerruimte in beslag te nemen. Als je niet genoeg ruimte in de slaapkamer van je kind hebt voor een speciale speelgoedruimte, probeer er dan een toe te voegen in haar kast. Maak op maat gemaakte planken van stukjes triplex en voeg vervolgens kleine plastic bakken toe om boeken, speelgoed en knuffels per categorie te scheiden.

7) Mobiel voor de wieg (met geluiden, muziek of rammelaars)

Als kleintjes wakker worden op een vreemde plek, kun je bekende geluiden en muziek aanzetten om ze te kalmeren. De ideale reiswieg heeft een aankoppelbare mobiel met licht en muziek die je baby tevreden en blij zal houden als hij of zij wakker wordt op een onbekende plek. Dit is ook een geweldig item voor autoreizen.

Bron: https://www.stylonic.nl