Advertorial publiceren
Image default
Marketing

Instructievideo laten maken voor jouw bedrijf

Laat een instructievideo maken voor jouw bedrijf

Instructies uitleggen met video werkt. Want mensen snappen dingen nou eenmaal beter wanneer ze visueel worden gemaakt. Én onthouden dit langer. Dat verzinnen we niet, maar is echt bewezen. Daarnaast is een instructievideo een perfecte tool om jouw personeel op bepaalde gebieden te ontzorgen. Denk aan het beantwoorden van FAQ’s in jouw video, zodat jouw klantenservice geen tijd meer kwijt is aan het steeds opnieuw beantwoorden van dezelfde vragen. En zo minder ingezet hoeven te worden, wat weer scheelt in arbeidsuren en kosten. Door een instructievideo te laten maken zorg je er ook voor dat iedereen dezelfde, uniforme uitleg krijgt. En bespaar je personeelskosten, want in plaats van dat er mensen ingezet moeten worden om de instructies uit te leggen kun je nu simpelweg jouw instructievideo opzetten. Of opsturen, zodat jouw doelgroep niet eens aanwezig moet zijn op een bepaalde locatie en/of tijd, maar de instructies op eigen tempo kan bekijken.

Om bovenstaande te bereiken moet jouw instructievideo echter wel knéttergoed zijn. Een instructievideo laten maken kun je dan ook het beste doen bij een professionele partij die weten wat ze doen. Zoals videomarketingbureau ZoomWorks.

Instructievideo laten maken bij ZoomWorks

Het is de kunst instructies te vertalen naar beeld op een manier dat het voor iedere kijker duidelijk is. Er mag en kan geen ruis ontstaan, anders doet de instructievideo haar werk niet goed. Bij ZoomWorks weten ze hoe ze (vaak) complexe materie moeten vertalen naar simpele, maar complete instructies. Én wat voor beelden hierbij moeten, zodat de kijker de instructies na het kijken niet meteen vergeet maar echt onthoud. Ook weten ze precies wat er allemaal geregeld moet worden om de productie en het natraject tot een succes te maken. Gaan we werken met echt personeel of is het verstandiger om acteurs in te huren? Wat is écht belangrijk en wat is bijzaak? Hoe gaat het nu en hoe zou het eigenlijk gaan in een ideale situatie? En wat zijn de valkuilen/problemen waar veel mensen tegenaan lopen? ZoomWorks gaat jou allerlei vragen stellen om tot de kern te komen en er voor te zorgen dat jouw instructievideo echt het gewenste resultaat bereikt.

Meer weten over een instructievideo laten maken bij ZoomWorks?

Het ZoomWorks-team bestaat uit een groep enthousiaste digitale marketeers en audiovisuele specialisten die weten wat ze doen. Ze maken niet alleen effectieve instructievideo’s, maar bieden ook andere vormen van video aan. Én animatie. 2D, 3D, virtual reality… bedenk het en ze doen het. Een prettige en persoonlijke samenwerking met hun klanten vinden ze erg belangrijk. Ze zijn niet voor niets verslaafd aan klanttevredenheid en stoppen daarom pas wanneer jij helemaal blij ben met jouw instructievideo. Dat beloven ze. Wil je meer weten over het laten maken van een instructievideo bij ZoomWorks? Of ben je stiekem wel erg benieuwd geworden naar andere vormen van video of animatie? Neem gerust een kijkje op hun website of neem gewoon contact met ze op. Ze helpen je met veel plezier verder.

https://zoomworks.nl/instructievideo-laten-maken/