Advertorial publiceren
Image default
Woningen

Feng Shui in moderne huizen

Feng Shui in moderne huizen

Volgens de Feng Shui is de ingang van het huis een van de belangrijkste dingen. Een duidelijke en makkelijk te vinden deur is erg belangrijk. Het is het beste dat de route van de straat naar de voordeur gemakkelijk is en dat de voordeur en de hal open zijn. plaats nooit een andere deur of raam direct tegenover de voordeur. Je kan kamers zoals de keuken, eetkamer en thuiskantoor het beste bij de voordeur plaatsen. Hier wordt de meeste tijd doorgebracht door familie en bezoekers. Privékamers zoals slaapkamers kunnen het beste verder weg in huis worden geplaatst. Dit zorgt voor meer rust. Neem voor trappen nooit een wenteltrap. Deze zijn verwarrend en niet geschikt voor Feng Shui. Ten slotte kunt u het beste vierkanten en rechthoeken gebruiken. Dit klinkt saai, maar het helpt voor een rustig huis.

3000 jaar oude filosofie

Feng Shui is een filosofie van drieduizend jaar oud. In Feng Shui wordt aangenomen dat alle energieën met elkaar in evenwicht zijn.  Letterlijk betekend Feng Shui wind en water. De juiste toepassing van Feng Shui in je huis zal gezondheid, harmonie en geluk brengen. Slechte feng shui staat op zijn beurt voor een slechte gezondheid, pech en problemen. Als u Feng Shui op een goede manier wordt gebruikt dan voelt uw huis prettig aan. Je kunt Feng Shui op een vrij eenvoudige manier toepassen. Je veranderd da de Chi of levenskrachtstroom in de ruimte. Daarom is het niet verwonderlijk dat Feng Shui vaak wordt gebruikt in moderne gebouwen. In vergelijking met traditionele gebouwen zijn moderne woning architecten eerder geneigd om voor Feng Shui te kiezen.

3 Basis principes

Er zijn 3 basis principes in de Feng Shui. Basisprincipe 1 is dat alles met elkaar leeft. Met andere woorden: overal stroomt energie door. De tweede is dat alles met elkaar is verbonden. Hoe jij je huis inricht weerspiegelt je gevoelens. Het laatste principe is dat uiteindelijk veranderde alles. Feng Shui verandert dus altijd met je huis mee.

https://bruis-architectuur.nl/architect-moderne-woning/