Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed met hoog rendement

Als u geld wilt investeren is dit doorgaans niet zonder risico en daarom is het goed om te kijken naar een sterk merk waarin u wilt investeren. Bij Center Parcs Vastgoed heeft u te maken met een merk dat jarenlange kennis en ervaring heeft in zowel toeristisch management als recreatief vastgoed. Vele investeerders ging u naar tevredenheid voor. 

De constructie van dit bedrijf

Wanneer u geld wilt investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed dan investeert u hierin door een vakantiewoning te kopen en deze verhuurt u vervolgens weer. Zoals u dat wellicht al gewend bent van Center Parcs Vastgoed bevinden de vakantiewoningen zich op prachtig gelegen parken met veel natuur in de omgeving. Het huurcontract dat u afsluit kan voor een langere periode van bijvoorbeeld 15 jaar lopen. Hierdoor heeft u zekerheid en krijgt u daarnaast ook nog eens een prettig rendement uit de gegarandeerde opbrengsten. U krijgt ieder kwartaal een gegarandeerde huuropbrengst uitgekeerd waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over leegstand en exploitatie.

Wat kunt u verwachten van uw investering?

Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent op het moment dat u geld gaat investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Zo kunt u uitgaan van 100% huuruitkering en kunt u kiezen voor een variabele huur en een percentage van de totale huuromzet of u kiest voor vaste huurinkomsten van 4,5% van de aankoopprijs en dit voor 15 jaar lang, want u gaat een langlopend huurcontract aan. Daarnaast belegt u in een sterk merk wanneer u in Center Parcs Vastgoed investeert. Dit houdt de risico’s laag en het zorgt ervoor dat u niet hoeft na te denken over het onderhoud en het beheer van uw vakantiewoning. Mocht u twijfelen of u genoeg verstand heeft van investeren in vastgoed, dan is er gedurende het hele traject een begeleider die u adviseert over of u geld kunt investeren.