Advertorial publiceren
Image default
Banen en opleidingen

Hoe u een kandidaat een baan aanbiedt

human capital management

In elk bedrijf is het gebruikelijk om een ​​kandidaat een jobaanbieding te sturen, waarbij alle voorwaarden van de functie zijn voorgeschreven (naam, afdeling, naam van de manager, taken, vergoeding, uitstapdata, etc.).

Jobaanbieding (jobaanbieding) is een document dat naar de kandidaat wordt gestuurd als teken van onze serieuze bedoelingen. Hoewel dit document geen juridische kracht heeft, maar voor een bedrijf dat zich zelfverzekerd in de markt positioneert, moet het een must zijn!

Bel de kandidaat voordat u het document verstuurt en bespreek de voorwaarden van uw voorstel. Onthoud de begeleidende brief!

VOORBEELD:

NAAM, groeten!

We zijn verheugd een positieve beslissing te kunnen aankondigen over uw kandidatuur voor de functie van ______ in het bedrijf _____

In de bijlage-aanbieding. Lees en stuur uw beslissing in een antwoordbrief.

In een kopie van de brief NAMEN OF THE LEADERS

Wachten op uw beslissing! 

Laten we eens kijken wat er in de aanbieding zou moeten staan ​​en hoe u deze kunt maken (voorbeeld):

Bedrijfslogo / contacten

In de rechterbovenhoek het bedrijfslogo

Bedrijfscontacten in de rechterbovenhoek (adres, telefoonnummer, website) 

Titel

Jobaanbieding / Jobaanbieding / Welkom bij het team / Welkom nieuwe medewerkers 

Invoering

Naam, bedankt voor de vergadering, voorstel onder de volgende voorwaarden 

Positie en leider

Functietitel en direct leidinggevende 

Werk verantwoordelijkheden

Geef alle taken aan die binnen deze functie moeten worden uitgevoerd 

Arbeidsvoorwaarden

IP-periode

Salaris en premie op IP (specificeer in netto)

Salaris en bonus voor na IP (specificeer in netto)

Werkschema, vorm van dienstverband

Andere vergoedingsvoorwaarden en aanvullende broodjes (bijvoorbeeld: 13 salaris, vrijwillige medische verzekering, betaling voor mobiele communicatie, etc.) 

Datum van publicatie

Geef de releasedatum en -tijd op 

U kunt ook schrijven over de geldigheidsperiode van deze aanbieding (d.w.z. als er op een bepaalde datum geen reactie is, wordt de aanbieding geannuleerd) 

Handtekening en toestemming van de kandidaat

U kunt dit item als aanvulling toevoegen met het verzoek om een ​​scan op te sturen of deze op de eerste werkdag te brengen

Handtekening van de werkgever

Naam en titel van de direct leidinggevende

+ handtekening van de CEO 

Vertrouwelijkheidsinformatie (compilatievoorbeeld)

De informatie in dit document is alleen bedoeld voor de personen aan wie het is gericht en bevat vertrouwelijke gegevens. Bespreking, openbaarmaking of verzending van deze informatie aan personen die niet als geadresseerde zijn gespecificeerd, is verboden zonder toestemming van de afzender. Als u dit document per ongeluk heeft ontvangen, meld dit dan aan de afzender

Een beetje over weigeringen na interview (regels)

Beste recruiters en werkgevers, respecteer de tijd van de kandidaten, informeer hen over uw negatieve beslissingen, want de persoon heeft misschien veel hoop voor uw organisatie en wacht op een antwoord, waarbij de rest van de voorstellen wordt afgewezen. Als er een duidelijk begrip is dat de persoon niet bij je past, weiger de volgende dag, schrijf idealiter de reden op (vooral als het professionele vaardigheden betreft), als er twijfels zijn over ‘nemen of niet nemen’, geef dan de reactietermijn en de manier van feedback aan (mail / telefoon / messengers / sociale netwerken) op deze manier behoud je je reputatie en blijft de kandidaat je trouw, beledigde mensen kunnen negatieve recensies op het netwerk schrijven, dus denk altijd aan de toekomst;)

Vindazo

https://www.globalrecruitment.info/