Advertorial publiceren
Image default
Beauty en verzorging

Weg met oude en gespleten haarpunten bij kapper in den haag

 

Weg met oude en gespleten haarpunten bij kapper in den haag

 

Een van de laatste dingen die iemand wil horen wanneer die langer haar wil, is dat hij of zij zijn uiteinden moet trimmen of knippen. Hoewel de eerste knipbeurt ontmoedigend kan zijn, maak je als je oude punten weg knipt, plaats voor gezond en sterker haar. Hoe graag we dat ook willen, er bestaat geen wondermiddel dat gespleten haarpunten echt herstelt. Het enige wat je kunt doen is het onvermijdelijke uitstellen, en dat is trimmen of knippen door kapper Den Haag. Hoewel er producten op de markt zijn om je punten in de tussentijd tijdelijk bij elkaar te houden, is de kans groter dat gespleten punten veranderen in gespleten haarstrengen.

 

Tijd voor een knipbeurt

 

Je haar kan perfect gezond zijn, maar je hebt gemerkt dat je stijl niet meer zo fris is als vroeger. Je hebt last van wegvliegende lokken of je moet er meer tijd in steken om je ‘do’ precies goed te krijgen. Ook dit is een teken dat het tijd is voor een trimbeurt. Hoe langer je haar groeit, hoe meer het naar beneden wordt getrokken door het eigen gewicht. Hoewel dit goed nieuws is voor iedereen die zijn haar sierlijk wil laten hangen, is het niet zo goed als je houdt van stijlen met veel volume. Maak regelmatig een trim afspraak met je kapper zodat je kapsel altijd goed zit.

 

Gebruik van haarproducten

 

Het is over het algemeen niet ideaal om op de dag van je afspraak met veel productopbouw van het stylen van je haar aan te komen. Vooral niet als je een droge coupe krijgt of highlights vlak voordat je je haar gewassen hebt. Dit kan ervoor zorgen dat de haarkleur ongelijkmatig wordt aangebracht en het kan invloed hebben op hoe je kapper je voorgeknipte haartype en textuur beoordeelt. Het is prima om producten te gebruiken die je normaal gebruikt voor je dagelijkse beurt, maar blijf weg van veel haarlak

 

 

 

https://www.esmeesawyer.nl/