Advertorial publiceren
Image default
Beauty en verzorging

Heart to Get Sieraden

Nederland staat bekend als een land met top designers. Of het nu gaat om kleding, architectuur, kunst of gebruiksvoorwerpen, Nederlandse designers staan in hoog aanzien. Marieke Deckers en Brigitte Brus zijn twee van deze top ontwerpers en zij maken prachtige sieraden. Ze hebben met Heart to Get een fantastisch sieraden merk bedacht met opvallende en herkenbare motieven.

 

Alles is inspiratie…

…En alles is inspirerend in de sieraden lijn van Heart to Get. Het uitgangspunt van de sieraden van dit merk is het gebruik van bekende en minder bekende symbolen uit de hele wereld. Die worden op originele wijze opnieuw vormgegeven met oog voor detail. De afwerking van deze sieraden is van zeer hoge kwaliteit, en dat zie je meteen.

 

Voor de mooiste vriendschap

De lijn van Heart to Get is uitstekend als cadeau voor een bijzonder persoon. Elk sieraad heeft niet alleen een mooie vorm, het is tevens gekoppeld aan een boodschap van liefde, vriendschap of een teken van kracht en positiviteit. Naast vormen worden er ook woorden en teksten gebruikt in de ontwerpen van Heart to Get. De gehele lijn is goed op elkaar afgestemd met veel variatie maar wel met een eenduidige stijl.

 

Eigenlijk zijn Heart to Get sieraden mooie ansichtkaarten die je kunt dragen op je lichaam. Zo zijn jouw beste herinneringen altijd heel dicht bij je.

 

Heart to Get is niet moeilijk te krijgen

Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar sieraden van Heart to Get. Je kunt ze gewoon online bestellen en je hebt ze vaak de volgende dag al in huis. Heart to Get sieraden worden van hoge kwaliteit materialen gemaakt, ze zijn duurzaam maar zeker niet duur. Kijk eens in de collectie van Heart to Get sieraden en overtuig jezelf. Dit Nederlandse merk met een internationale allure zal jouw hart zeker veroveren.

http://www.ikbensieraden.nl/heart-to-get-sieraden