Advertorial publiceren
Image default
Beauty en verzorging

Antwoorden op veelgestelde vragen over tanden bleken

Feiten en fabels bestaan vaak over ongeaccepteerde onderwerpen. Echter, vaak geeft de juiste informatie over feiten en fabels meer inzicht in jouw keuze en kun je ook beter bepalen of je iets écht wil gaan doen. Zo bestaan er ook veel feiten, maar vooral fabels, over het laten bleken van je tanden. De tanden bleken kosten reizen vaak de pan uit en het zou ook nog eens zeer slecht zijn voor je tanden. Desondanks is niets minder waar. De kosten kun je beperken door het aantal behandelingen te reduceren tot het gewenste resultaat en ook valt de schade aan de tand aanzienlijk mee. Wil je meer weten over de feiten en fabels over het bleken van tanden? Lees dan snel verder!

Witgebit Nederland is een betrouwbare specialist wanneer het aankomt op het Tanden witter maken. Vaak krijgen zij de vraag of het bleken van je tanden erg slecht is voor het glazuurlaagje dat zich om je tand gevormd heeft. Het antwoord daarop is dat dit erg meevalt. Dit heeft ermee te maken dat Witgebit Nederland met natuurlijke oliën de tanden bleekt, waardoor het glazuur helemaal niet drastisch aangetast wordt, zoals vaak gedacht en geroepen wordt. Er wordt pas schade aangebracht aan de glazuurlaag op je tanden, als je deze blootstelt aan zuur.

Hoewel de schade aan de tand dus haast niet noemenswaardig is, kan het wel zijn dat er irritaties in de mond ontstaan als gevolg van de behandeling. Dat is uiteraard erg vervelend, maar daarvoor is Witgebit Nederland niet aansprakelijk. Het is dus belangrijk om dit in je achterhoofd te houden als je overstag gaat, omdat deze kosten dus voor eigen rekening zijn. Toch is deze kans in de meeste gevallen nihil en zou je niet moeten weerhouden van het bleken van je tanden, als de voordelen ervan groots zijn!

https://witgebitnederland.nl/