Advertorial publiceren
Image default
Beauty en verzorging

Vergroot de badkamer luxe met de lichaamsdroger

Jouw ouders worden een dagje ouder en jij begint je daar steeds meer zorgen over te maken. Regelmatig krijg je te horen dat ze ergens met de fiets gevallen waren of dat het koken niet helemaal meer goed verlopen was. Ook zie je dat het lastiger wordt om het huis schoon te maken en douchen niet altijd even eenvoudig geschiedt. Thuishulp heb je inmiddels ingeschakeld, zodat ze zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Echter, er moeten ook een aantal hulpmiddelen bij mobiliteitsproblemen komen, waardoor onder andere het douchen weer een comfortabele activiteit wordt.

Je bent op zoek gegaan naar hulpmiddelen voor in de badkamer en stuitte zo op de website van Lavicta. Daar werd je zeer gelukkig van, want Lavicta heeft een lichaamsdroger ontwikkeld. Deze body dryer ontlast ouderen bij het drogen na het douchen, omdat zij niet langer meer gebruik hoeven te maken van een handdoek. Afdrogen zonder handdoek kan namelijk gerealiseerd worden wegens het feit dat de body dryer een droger is, die het hele lichaam droog blaast. Gebruikers van de lichaamsdroger omschrijven het hulpmiddel dan ook als een deken van warme lucht, die over je heen valt na het douchen. Rek dus nog even dat magische douchemoment door de lichaamsdroger te laten installeren in de badkamer! Het ding is namelijk zeker geen overbodige badkamer luxe en behoort tot het douche comfort.

Zie jij ook de voordelen in van deze unieke lichaamsdroger? Aarzel dan niet over de aanschaf ervan, want de voordelen wegen zeker op tegen de kosten. Ervaar het fijne gevoel van een dagje spa bij jou thuis en vergemakkelijk het leven voor jezelf door de handdoek de deur uit te doen. Niet alleen voor ouderen is de lichaamsdroger van Lavicta dé uitkomst, ook voor mindervaliden, herstellenden en gehandicapten is de body dryer ideaal!

https://lavicta.nl/