Advertorial publiceren
Image default
Beauty en verzorging

Micro haar pigmentatie bij Kapsalon Esmee Sawyer in Den Haag

Micro haar pigmentatie is de oplossing voor een probleem waar we op een bepaald punt in ons leven allemaal mee te maken krijgen, en voor de behandeling zit  je in Kapsalon Den Haag Esmee Sawyer Naarmate je ouder wordt merk je dat haar wat minder voluptueus wordt na verloop van tijd. En op een gegeven ogenblik begint de hoofdhuid ook wat zichtbaarder te worden. Dit proces kan voor vele mensen wat onzekerheden met zich mee brengen. En willen wij als kapsalon er daarom voor zorgen dat we de bewoners van Den Haag zo goed mogelijk kunnen helpen om zichzelf weer wat zelfverzekerder te laten voelen.

Wat is micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie is semi permanente behandeling om het haar weer wat voller te laten lijken. Door middel van make-up die lang blijft zitten vullen we de lege ruimtes tussen het haar in om het haar er weer een stuk voller uit te laten zien. Na verloop van tijd vervaagt de make-up en kan je weer voor een nieuwe afspraak bij ons langskomen, om er vervolgens weer met een vol hoofd met haar tegenaan te gaan.

Voor wie is het geschikt?

Micro haar pigmentatie is een behandeling die geschikt is voor iedereen, of je nou lang haar of kort haar hebt. De make-up wordt tussen de haren in aangebracht, dus het is zeker niet nodig om het haar eraf te scheren voordat er iets gedaan kan worden. Mocht je nou last hebben van kale plekken, of wil simpelweg gewoon een iets vollere look voor je kapsel. Kom gerust een keertje langs bij ons in Kapsalon Den Haag zodat we jou weer kunnen aan helpen aan het mooie en volle kapsel wat je vroeger had.