Advertorial publiceren
Auto's en Motoren

Privé auto leasen

Een prive auto leasen zonder schadevrije jaren te hebben gereden

Of je nu 18 jaar bent 65+, of daar tussenin, als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs kun je een prive auto leasen via XLEasy. Je betaalt geen borgsom, zodat je ook niet aan je spaarrekening of lopende rekening hoeft te komen. En minstens zo belangrijk, je hebt ook geen schadevrije jaren nodig als je een auto gaat leasen. Want ook al rijd je al jarenlang zonder schade, zolang je nog geen autoverzekering hebt afgesloten worden deze jaren jammer genoeg niet meegerekend. Ben je starter en wil je dus wel deze schadevrije jaren opbouwen, zonder daarvoor een dure auto aan te schaffen, dan is een prive auto leasen een erg verstandige keuze.

Houd rekening met de voorwaarden van een prive auto leasen

Ben je al bekend met de voorwaarden van een prive auto leasen van XLEasy? Je kan het contract niet vrij opzeggen, je ontvangt een BKR-registratie en als je ervoor kiest om te gaan leasen ben je niet de rechtmatige eigenaar van de auto. Dit betekent dat, als het contract afloopt, je de auto inlevert bij XLEasy.

Kies uit een gloednieuw wagenpark via XLEasy

Gaat je voorkeur uit naar een stationwagen, een kleine stadsauto of een groter model voor het hele gezin? Wat voor wensen je ook hebt, er is via XLEasy altijd een passende auto te leasen. Neem gerust een kijkje op de website en ontdek de auto’s die er voor jou allemaal zijn. Ben je overtuigd van alle voordelen die aan het leasen verbonden zijn en kun je niet wachten op het afsluiten van het contract? Jouw aanvraag regel je in dacht geval eenvoudig en snel binnen een paar minuten online.