Advertorial publiceren
Image default
Auto's en Motoren

Hoe een goederen lift jouw onderneming kan verbeteren

Besluit je een goederen lift aan te schaffen dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Wil je vaak goederen verplaatsen tussen verdiepingen dan is een goederen lift de perfecte oplossing. Je hebt voor het verplaatsen van goederen tussen verschillende verdiepingen verschillende oplossingen en dit zijn de voordelen van een goederen lift. 

 

Een goederen lift heeft een lange levensduur

De levensduur van een goederen lift kan wel oplopen tot 25 jaar bij het regelmatig onderhouden. De investering die je doet is dus behoorlijk duurzaam. Veel goederen liften worden met een fabrieksgarantie geleverd van 48 maanden. Het kan een forse investering zijn, maar het betaalt zich op de lange termijn uit met het behoud van de veiligheid van jou en je werknemers.

 

Het begeleiden van personen is ook mogelijk met een goederen lift

In de basis zijn goederen liften in principe alleen geschikt voor het vervoeren van goederen. Dat betekent dus geen personen. Kijk je naar een personenlift dan moet deze aan andere eisen voldoen. Maar toch is het ook mogelijk om met een goederen lift te gebruiken voor het begeleiden van personen. Dat kan als de goederen lift gebruik maakt van extra veiligheidsopties die gemaakt zijn voor persoonsbegeleiding.

 

De veiligheid staat altijd voorop bij goederen liften

Ga je zware goederen vervoeren dan is het altijd ontzettend belangrijk dat dit veilig gebeurt. Een goederenlift werkt uitstekend hiervoor en is de meest ideale oplossing. Dat komt omdat goederen liften afgesloten zijn en kunnen worden uitgevoerd met een cabine. Dit draagt bij aan de veiligheid van jou en je werknemers en er kunnen geen zware goederen of onderdelen naar beneden vallen. 

 

Voor elke situatie is er een oplossing te vinden

Een goederen lift kan geleverd worden in verschillende samenstellingen. Iedere last kan daardoor op een goede manier verplaatst worden. Met de beschikbare ruimte, benodigde vermogen en wensen van de klant kan bijna alles gerealiseerd worden. Je hoeft dus helemaal geen grote verbouwing te maken om goederen te vervoeren. De goederen lift is de ideale oplossing.

 

Het gemak van het bedienen bij een goederen lift

Een goederen lift is meestal uitgevoerd met PLC besturing. De computer regelt de bewegingen van de goederen lift door gebruik te maken van sensoren. Als gebruiker van de lift hoef je niet na te denken en alleen het knopje van de gewenste verdieping in te drukken en het sluiten van de deur. Daarna regelt de goederen lift de rest.

 

https://www.lodige.nl/producten/liftoplossingen/goederenliften-serviceliften/