Advertorial publiceren
Image default
Auto's en Motoren

Snel je auto theorie halen? Gelijk Geslaagd laat jou in 1 dag slagen!

Dagenlang boven saaie theorieboeken hangen om de auto theorie uit je hoofd te leren. Leuke feestjes of terrasjes pakken met je vrienden af moeten zeggen omdat je alle autotheorie in je hoofd moet zien te krijgen. Dit alles is gelukkig verleden tijd! Want met de snelle theoriecursus van Gelijk Geslaagd ben je binnen 1 dagje leren klaar. En je haalt ook nog eens diezelfde dag het CBR theorie examen!

Woon jij in de omgeving van Boskoop, Gouda en Waddinxveen? Dan kan je deelnemen aan onze theoriecursus Gouda. Woon je elders in het land? Geen stress, ook dan kan je bij jou in de omgeving een theoriecursus volgen, ons vind je namelijk door het hele land.

Theorie examen en praktijk examen

Iedereen die zijn rijbewijs wilt halen moet eraan geloven: het theorie examen. Dit is namelijk één van de twee onderdelen van het rijbewijs. Het andere deel is het praktijkexamen. Het theorie examen moet je behaald hebben voordat je mee mag doen aan het praktijk examen. Van deze twee examens zien de meeste mensen erg op tegen het theorie examen. Het is namelijk veel stof die je moet kennen, die over het algemeen ook nog eens best saai is.

Met onze slimme cursus weten we jou binnen 1 dag alle theorie aan te leren. Wij hebben een zeer goede methode ontwikkeld om dit voor elkaar te krijgen. En we krijgen dit bij iedereen voor elkaar. Ook bij mensen met dyslexie, ADHD, taalachterstand of faalangst.

Motor- en scootercertificaat

Natuurlijk bieden wij ook hulp bij het behalen van het motor- en scootercertificaat. We geven onder andere de cursus scooter theorie in Rijswijk en de cursus motor theorie in Eindhoven. Maar ook hier geldt: waar je ook woont, wij zijn altijd bij jou in de buurt te vinden.

Elke dag wordt er wel een eendaagse cursus door ons gegeven. Binnen zeer korte tijd kan jij dus geslaagd zijn voor het theorie examen.  

Wil jij je graag inschrijven of zou je nog wat meer informatie willen over onze theoriecursussen? Ga dan snel naar onze website, www. gelijkgeslaagd.com. Je kan ons natuurlijk ook opbellen op nummer 085-401 87 34 of een appje sturen naar 06-27 65 41 36.

https://www.gelijkgeslaagd.com/