Advertorial publiceren
Image default
Zorg

Minder eenzaamheid en meer overzicht met digitale bezoekersregistratie in de zorg

Door de coronacrisis is eenzaamheid onder ouderen alleen maar toegenomen, omdat sociale contacten ontvangen een risico vormt voor de gezondheid van mensen op leeftijd. Desondanks is het niet onmogelijk om langs te gaan bij een opa, oma, oudoom of oudtante, maar dan is het wel van belang dat er bezoek ontvangen wordt op vooraf afgesproken tijden. Veel verzorgingstehuizen hebben echter moeite met het registeren van bezoekers en het onderhouden van de bezoekersplanning, waardoor de software van DigiReceptie als geroepen komt. Door namelijk om te leren gaan met dit bezoekersportaal zal er in een mum van tijd een duidelijk overzicht ontstaan van de geplande bezoeken en bezoekers.

De digitale bezoekersregistratie van verzorgingstehuizen

Aan de hand van het DigiReceptie WebPortaal kunnen medewerkers van verzorgingstehuizen inzicht krijgen in de geplande bezoeken voor een specifieke periode. Bezoekers kunnen zich namelijk via een unieke pagina aanmelden voor een bezoekje aan hun geliefde bewoner, waarbij zij hun gegevens achterlaten en kunnen kiezen voor een bepaald tijdslot. Deze pagina kan geheel op eigen wijze vormgegeven worden, waardoor het mogelijk is om de websitebezoekers op een persoonlijke manier te ontvangen op de webpagina. Verder kan jouw organisatie zelf beslissen hoeveel bewoners zich voor een specifiek tijdsslot aan kunnen melden en hoeveel bewoners er per afdelingen per dag ontvangen mogen worden. Op die manier behoud je de controle over de bezoekersregistratie, zonder dat dit een tijdrovende klus hoeft te worden. Bovendien is de toegangsregistratie op deze manier geheel contactloos, waardoor eventuele besmettingsrisico’s weggenomen worden.

Aan de slag!

Klinkt de digitale, contactloze bezoekersregistratie verzorgingshuis als muziek in de oren? Wacht dan niet langer met het aanschaffen van DigiReceptie en het installeren en implementeren van de software. Op die manier kan eenzaamheid in verzorgingstehuizen eenvoudig tegengegaan worden, terwijl zorgmedewerkers van deze tehuizen hun hoofd niet hoeven te breken over een ingewikkelde bezoekersregistratie.

https://www.economy.nl/