Advertorial publiceren
Image default
Zorg

Zorgpolis 2019

Weet je al welke zorgverzekering je af wilt sluiten voor volgend jaar? Er is een kans dat de verzekering die je nu hebt, volgend jaar niet meer precies aan je eisen voldoet. Dit komt bijvoorbeeld door veranderingen in de zorg. Ook de zorgpolis 2019 voor de basisverzekering zal waarschijnlijk veranderen. Bij ZorgDirect kun je altijd een zorgverzekering vinden die bij je past, tegen een scherpe premie. Je kunt deze op maat samenstellen, door te kiezen uit vijf verschillende aanvullende verzekeringen. Ook voor mensen die regelmatig een bezoek aan de tandarts brengen heeft ZorgDirect de juiste oplossing. Hiervoor hebben wij drie losse tandartsverzekeringen samengesteld.

Wat is een restitutiepolis?

De basisverzekering van ZorgDirect is vanaf 2018 veranderd van een naturapolis in een restitutiepolis. Nu vraag je je misschien af, wat is een restitutiepolis precies? Met deze polis kun je altijd rekenen op een vergoeding van je zorgkosten. Dit geldt ook als je kiest voor behandeling bij een zorgaanbieder waar wij geen contract mee hebben afgesloten. Je hebt dus een volledig vrije keuze om een behandelaar te kiezen die jij prettig vindt, zolang deze maar wel aan de kwaliteitseisen voldoet. Met een naturapolis heb je deze keuzevrijheid niet.

Kiezen voor ZorgDirect

Een zorgverzekering van ZorgDirect brengt een aantal voordelen met zich mee: een verzekering op maat en vergoeding van je behandeling bij elke gewenste zorgaanbieder. Daarnaast zit je ook goed bij ZorgDirect als je graag zelf de touwtjes in handen houdt. Bij ons kun je namelijk zelf je zorgadministratie regelen en online declaraties indienen via Mijn ZorgDirect. Dit kost weinig tijd en je bent altijd op de hoogte van alle zaken rondom je zorgverzekering. Natuurlijk kun je ook gewoon bij ons terecht als je wel hulp nodig hebt. Neem gerust contact met ons op!

 

https://www.zorgdirect.nl/