Advertorial publiceren
Aanbiedingen

Achterkant iPhone X vervangen

Bij de iPhone X zijn zowel de voorkant als de achterkant volledig van duurzaam glas gemaakt. Dat heeft een aantal voordelen: de iPhone is waterdicht tot een diepte van 2 meter en je kunt hem draadloos opladen. Met er kleeft ook een nadeel aan. Mocht je per ongeluk je telefoon uit je handen laten vallen dan kan niet alleen het scherm maar ook de achterkant beschadigd raken en barsten. En als je een hoop geld hebt neergelegd voor je iPhone X dan wil je natuurlijk niet dat het apparaat stuk gaat zodat je weer naar de winkel kunt om een nieuwe te kopen. Als de achterkant van je iPhone door wat voor reden ook beschadigt raakt dan kun je door de achterkant iPhone X vervangen het probleem verhelpen.

 

Waarom achterkant iPhone X vervangen?

De achterkant van de iPhone X net als het scherm van versterkt glas gemaakt, en kan dus ook op dezelfde wijze beschadigd raken. Misschien denk je dat het alleen een fraai kapje is om de binnenkant af te dekken, maar in achterkant van een iPhone zitten een aantal belangrijke onderdelen verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de volumeknoppen van je iPhone of de aan- en uitknop. Ook de wifi- en gps-antennes evenals de de flitser van je iPhone zitten in de achterkant verwerkt. Als je iPhone per ongeluk op de grond valt kan dus niet alleen het beschermkapje beschadigd raken, maar ook alle onderdelen die erin zijn verwerkt. Dat betekent dat je bijvoorbeeld geen internet meer hebt omdat de wifi-antenne stuk is gegaan, of dat je je telefoon niet meer aan of uit kunt zetten. Als je merkt dat de achterkant schade heeft opgelopen en een van deze onderdelen niet meer functioneert, dan kan het verstandig zijn de achterkant van de iPhone X te vervangen.

 

Snel en betaalbaar de achterkant iPhone X vervangen

Een iPhone X kan net als alle andere smartphones schade oplopen. Je kunt Applecare+ afsluiten om je iPhone te verzekeren tegen schade, maar veel mensen besluiten vanwege de extra kosten dit niet te doen. Als door bijvoorbeeld een val de achterkant van je iPhone X kapot is en je geen Apple Care hebt afgesloten, ben je nu waarschijnlijk op zoek naar een andere betaalbare oplossing. Het GSM Reparatie Centrum kan de achterkant van je iPhone X en alle onderdelen die erin verwerkt zijn snel en voor een betaalbare prijs vervangen. Je kunt ook alleen het kapje laten vervangen of alleen een defect onderdeel, afhankelijk van wat reparatie nodig heeft en je krijgt 12 maanden garantie op de reparatie en de nieuwe onderdelen. 

 

Gerelateerde artikelen

Slotenmakers helpen ondernemers

Bekruipt je het gevoel van een bepaalde onzekerheid? Dan is dit wat je moet doen!

Gezond blijven op vakantie