Advertorial publiceren
Image default
Groothandel

Met duizend tegels om uit te kiezen is dit dé specialist voor u

Woont u in de omgeving van Rotterdam en bent u op zoek naar nieuwe tegels voor uw badkamer, keuken of woonkamer? Dan is Van Noort BV dé specialist voor u. Deze leverancier van bouwmaterialen, keukens, badkamers en al het toebehoren is gevestigd in Zuidland en heeft alles wat u nodig heeft voor uw woning. Met meer dan 1000 soorten wandtegels om uit te kiezen en ruim 200 soorten vloertegels, is er vast een optie die past bij wat u voor ogen heeft. Elke stijl is vertegenwoordigd en daarbij staan de deskundige medewerkers voor u klaar met advies. Wilt u uw tegelvloer combineren met vloerverwarming? Dan voert deze specialist dit ook graag voor u uit.

Ook voor bouwmaterialen

Van Noort BV heeft niet alleen een indrukwekkend assortiment tegels. U kunt er terecht voor allerlei bouwmaterialen. U kunt dan denken aan deuren en kozijnen, elektra, ijzerwaren, hout en gereedschap. Deze zijn allen van hoge kwaliteit en worden te koop aangeboden voor scherpe prijzen. Deze specialist is dus een uitstekend beginpunt bij al uw bouwprojecten in huis. Of u nu gaat bouwen, verbouwen, renoveren of u wilt een klein klusje in huis opknappen; u vindt hier ongetwijfeld de materialen die u daarbij nodig heeft.

Neem een kijkje in de showroom

Voor keukens en apparatuur, badkamers en tegels, bouwmaterialen en tuin gaat u dus naar Zuidland in de omgeving van Rotterdam. U kunt daar de showroom bezoeken en deze is 1000 vierkante meter groot. Daar loopt u door 15 keukenopstellingen, 20 badkameropstellingen een bouwmarkt voor doe-het-zelvers en klussers. Vergeet dan niet de tegelkasten te bekijken met meer dan 1250 vloer- en wandtegels om uit te kiezen. Voor al uw bouwmaterialen is deze specialist dé plek om te bezoeken. En met prijzen die regelmatig lager liggen dan die van de concurrerende bedrijven, is het financieel ook een slimme keuze voor u.