Advertorial publiceren
Image default
Groothandel

Zijn LED-panelen de moeite waard om te installeren?

Toch is het energieverbruik een behoorlijk deel van het gemiddelde gezinsbudget, geschat op ongeveer 230 miljard dollar per jaar. Daarom is het overstappen op energiezuinige LED-lampen een geweldige manier om het energieverbruik voor verlichting en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en tegelijkertijd het comfort te verbeteren. Vergeleken met traditionele verlichting onderscheidt LED’s zich door een overvloed aan voordelen:

Met LED verlichting wordt een energiebesparing van 30% tot 90% behaald. LED-lampen werken op een veel lagere temperatuur, waardoor de kans op brandwonden bij aanraking kleiner is. Onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren. Betere licht kwaliteit en zichtbaarheid. Enorme ontwerp flexibiliteit, slimme connectiviteit functies, die vele jaren (zelfs decennia) meegaan en de lijst gaat maar door. Laten we eens kijken naar de belangrijkste redenen om een ​​LED-verlichting upgrade te overwegen als u een huiseigenaar of een vastgoedbeheerder bent.

LED-lampen staan ​​voor een lange levensduur

LED-bronnen zijn prominent aanwezig omdat ze lang meegaan. Top-of-the-line LED-lampen zijn solid-state apparaten die meer dan 10 jaar meegaan. De langere levensduur heeft ook een positieve impact op het milieu, aangezien er minder lampen en armaturen bij het afval belanden. In tegenstelling tot traditionele lichtbronnen die onder extreme omstandigheden falen, kunnen LED-armaturen worden gebouwd om trillingen, wind, regen, vallen, schokken en zelfs temperaturen onder het vriespunt te weerstaan. De reden achter hun lange levensduur is hun robuuste ontwerp en duurzaamheid. LED’s hebben ook warmte diffusors en nauwkeurige elektronische voedingen (drivers), die oververhittingsproblemen voorkomen. De levensduur van de lamp is afhankelijk van de productkwaliteit en bedrijfs schema’s. Voor vergelijkbare toepassingen gaan leds echter veel langer mee dan oudere soorten verlichting.

LED-verlichting is veilig en eenvoudig te installeren

De aansluitprocedure voor sommige oudere typen lampen is complex. Zo hebben HID- en fluorescentielampen een ballast nodig om de stroomvoorziening te regelen. In deze gevallen is de deskundige hulp van een elektricien nodig om de bedrading te doen. Gelukkig is het tegenwoordig gemakkelijker om LED-verlichting te installeren. Geen zorgen als je ze in de traditionele gloeilamp fittingen wilt passen. Er zijn compatibele versies van LED’s beschikbaar voor alle netspanning systemen, dus u hebt geen transformator nodig om LED-verlichting correct te laten werken. In tegenstelling tot traditionele gloeilampen, werken de meeste LED’s bij lage temperaturen, waardoor het risico op brandwonden of het ontstaan ​​van brand in uw huis of kantoor wordt verminderd. Dit maakt LED-verlichting veel veiliger om te installeren en te gebruiken.