Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Vier musthaves voor alle aanstaande ouders

Je eerste zwangerschap is een erg mooie, maar vaak ook spannende periode. Waarschijnlijk krijg je van alle kanten advies over wat je allemaal moet aanschaffen voordat je eerste kindje op de wereld komt en wat je wel of niet moet doen tijdens de zwangerschap. Wij willen je een beetje op weg helpen door een aantal musthaves te benoemen, die goed van pas komen zodra jij een kersverse ouder bent. Lees gauw verder!

Speentjes

Een speentje is een echt musthave voor baby’s en jonge kinderen. Ze bieden namelijk comfort en troost wanneer je kindje zich verdrietig of niet comfortabel voelt. Ze helpen te kalmeren en hebben een rustgevend en stress-verlagend effect. Ideaal dus voor als je kindje vaak onrustig is. Doe goed onderzoek naar welke speen bij jullie situatie past, want er zijn veel verschillende soorten en maten.

Box 

Een box mag echt niet ontbreken op je lijstje, wanneer je spullen aan het kopen bent voor je baby. De box is een veilige plek waar je kindje lekker kan slapen of spelen. Jij kunt ondertussen wat anders gaan doen, zoals koken of schoonmaken, terwijl je toch in het gezelschap van je kindje bent. Trek hem of haar dan ook gelijk een schattig boxpakje aan van Gymp. Gymp kinderkleding koop je bijHippe Mensjes. Bekijk snel de vele opties!

Reisstoeltje

Ook als je net ouder bent geworden, heb je vaak nog wel de behoefte om erop uit te trekken en wat leuks buitenshuis te doen. Eerder deed je dit zonder kinderen, maar nu heb je een kleine meid of jongen om rekening mee te houden. Je wilt je kindje natuurlijk in alle veiligheid meenemen in de auto. Een musthave is dan een reisstoeltje voor in de auto. Een reisstoeltje is ideaal voor als je op vakantie, uiteten of op visite gaat.

Nog veel meer nodig

Naast deze drie musthaves, heb je natuurlijk nog veel meer nodig voor de aankomst van je kindje. Toch hopen we je een beetje geholpen te hebben op weg naar het ouderschap. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk: genieten van je zwangerschap en de tijd die daarop volgt!

https://www.hippemensjes.nl/