Advertorial publiceren
Image default
Woning en Tuin

De beste manieren om horprofielen in te zetten

Het is in de zomer een veelvoorkomend probleem, ongedierte in huis. Zeker als je graag de deuren en ramen open hebt staan dan kunnen er veel ongedierte in huis komen zoals vliegen, wespen en ander soort insecten. Dat is absoluut wat je niet wilt en er is iets tegen te doen. Een horprofiel is ideaal om insecten tegen te gaan. Je kunt heel makkelijk kiezen tussen standaard modellen welke te koop zijn bij bouwmarkten. Maar weet je van jezelf dat je een echte klusser bent en geen twee linkerhanden hebt dan kun je heel makkelijk een horprofiel zelf in elkaar zetten. Je vindt bij bouwmarkten alles wat je nodig hebt om een horprofiel te plaatsen.

 

Zelf een hor maken?

Heb je alle juiste materialen in huis dan kun je besluiten zelf een hor te maken bij je raam of deur. De materialen welke je in huis moet hebben zijn onder andere horprofielen, horgaas en overige hor accessoires. Er zijn horprofielen te verkrijgen in verschillende kleuren zodat je altijd een kleur kunt aanschaffen dat bij de rest van je huis past. Besluit je eenmaal zelf om een hor te gaan plaatsen dan is het belangrijk dat je eerst de maten opmeet van de kozijnen. Je hebt altijd de beste oplossingen op maat als je besluit zelf een hor te plaatsen bij je ramen en deuren.

 

Wat is er allemaal nodig bij een hor maken?

De basis van een hor maken bevat horprofiel, horgaas en hor accessoires zoals hoekprofielen en een handgreep. Wat er precies nodig is voor een hor is afhankelijk of je een hor gaat plaatsen bij je raam of voor een deur. Ben je niet helemaal zeker welke materialen je precies nodig hebt dan kun je altijd bij de bouwmarkt om advies vragen. Maar in principe zal je met een eenvoudige hor plaatsen niet al te veel problemen hebben. Dat geldt zeker als je technisch bent aangelegd.

 

Je hor materialen bestellen

Een hor plaatsen uitbesteden kan je veel geld gaan kosten. Ben je zoals gezegd een beetje technisch aangelegd dan kun je heel makkelijk zelf een hor plaatsen. Het is binnen een paar uur gedaan. Ga je de grote uitdaging aan om zelf een hor te plaatsen dan zijn de materialen heel makkelijk online te bestellen bij de bekende bouwmarkten of je kunt natuurlijk de materialen zelf gaan kopen bij bouwmarkten in de buurt.

 

https://www.horprofielen.nl/nl/catalogus/