De kracht van iOS en html5 apps voor mobiel en tablet

Applicatie ontwikkeling voor tablets

Nieuwe markt

Een ware diamant van Apple is de iPad. Dit ongelofelijke apparaat heeft alles wat de iPhone heeft en meer. Het draait net als de iPhone op iOS en je kunt beide apparaten dan ook naadloos op elkaar laten aansluiten qua synchronisatie. Met de introductie van de iPad heeft Apple een nieuwe markt gecreëerd waarvan de groei niet te stoppen is. Er zijn tal van iPad apps die door de afmeting van het scherm van de iPad zeer goed toepasbaar zijn op meerdere vlakken. Zo zijn er iPad apps voor vermaak, maar ook iPad apps voor professioneel gebruik.

Het grote scherm van de iPad zorgt ervoor dat een app grafisch gezien beter voor de dag komt en tal van features die niet geschikt zijn voor het kleinere scherm van een iPhone beter tot hun recht komen. Een iPad is vanwege zijn lichte gewicht ongelofelijk mobiel, dus u hebt u werkplek of hobby plek altijd in bereik en bij u om uw favoriete iPad apps aan te roepen.

Ontwikkeling

De iPad en de app heeft sinds hun komst een enorme ontwikkeling teweeg gebracht. Deze beesten worden tegenwoordig laptop killers genoemd en de vraag blijf toenemen naar iPads en iPad apps. Niet alleen consumenten maken gebruik van de iPad en iPad app, maar ook professionals maken dagelijks gebruik van hun iPad en iPad app bij presentaties, projecten, testomgeving etc. Voor de oudere doelgroep is de iPad met zijn formaat ideaal gebleken en de gebruiksvriendelijkheid is dan ook ongekend. Iedereen kan leren omgaan met een iPad en iPad app. Het is slechts een kwestie van tijd. De doelgroepen die u kunt bereiken met een iPad is daarom een aanvulling op uw app. Deze ontwikkeling mag niet langer ontkend worden, laptops zijn uit en iPad met hun iPad apps zijn de toekomst!

Wilt u gaan voor de ontwikkeling van een iPad app en de potentie benutten van dit afzetkanaal dan bent u bij APPelit aan het juiste adres. Wij ontwikkelen een iPad app voor u die aansluit op uw iPhone app indien gewenst en zorgen voor een presentatie in dit platform waar je u tegen zegt. iPhone apps kunnen ook als iPad apps gebruikt worden, maar als u ervoor gaat moet u er goed voor gaan een iPad app laten ontwikkelen. Het kost niks extra, maar de communicatie over en weer en het bereik is van ongekende meerwaarde. De iPad app!

iPad en andere mobiele (tablet) apps bouwen

APPelit heeft al meerdere iPad apps gebouwd. Wij kunnen met onze kennis en kunde deze snel voor u ontwikkelen zonder extra kosten voor een iPad app. Aansluiten op een bestaande database of een echte shopping experience in uw app, APPelit kan iPad apps bouwen die dit allemaal doen! Wij denken graag met u mee bij de ontwikkeling van een iPad app. Wilt u een app laten ontwikkelen en alle platformen en daarmee doelgroepen benaderen, ga dan voor een app van APPelit. Wij doen het allemaal zonder extra kosten voor een iPad app of wat voor app dan ook. Gebruiksvriendelijke html5 en iOS apps bouwen doen wij met alle plezier!

APPelit is officiële Apple Developer

Voordat iPad apps door ons worden gepubliceerd in de App Store testen wij deze uitgebreid, lopen wij ze na voor de strenge goedkeuring vanuit Apple en stemmen wij uw tevredenheid af. Als officiële Apple Developer weten wij precies waar iPad apps aan moeten voldoen.

Overtuigd van de meerwaarde van een iPad app voor uw idee of bedrijf, neem dan nu geheel vrijblijvend, contact met ons op en wij staan u graag te woord of komen graag langs voor een presentatie van de mogelijkheden op het gebied van iPad apps en andere apps voor andere platformen.

Wilt u een iPad app maken? Bij APPelit kunt u elke type iPad app laten maken. Wij zijn er voor u en denken graag met u mee.

Uw iPad app laten maken voor uw bedrijf

U hebt een bedrijf en u wilt een iPad app laten maken? Is het tijd geworden om te denken aan mobiele marketing en denkt u dat daarvoor een iPad app laten maken dé ideale tool is. Dat komt goed uit. APPelit is specialist in het maken van mobiele apps. Wij geloven niet alleen in de mobiele revolutie, wij maken er deel van uit.

Bij het maken van een iPad app bekijken wij zorgvuldig wat u met uw eigen iPad app wilt bereiken. Uw wensen en eisen komen bij ons altijd op de eerste plaats bij het maken van een iPad app. Functionaliteit, ontwerp, hosting en onderhoud regelen wij allemaal voor uw iPad app. Met APPelit haalt u niet alleen maar een bedrijf binnen die apps maakt, maar een bedrijf dat weet wat nodig is om een app succesvol te maken. U hebt bij het laten maken van een iPad app direct contact met een programmeur en deze loopt het gehele traject met u door. Van app ontwerp tot aan app publicatie. Simpelweg: wij zijn er voor u om uw iPad app te maken, maar ook succesvol te laten zijn.

 

https://www.appelit.com/