Advertorial publiceren
Image default
Industrie

Integratie met Microsoft Teams voor beeldbellen in de zorg

Vcare integratie met Microsoft Teams voor beeldbellen

Bent u klant bij Vcare en gebruikt u Vcare connect voor uw communicatie? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf heden bieden wij namelijk bij Vcare een naadloze integratie met Microsoft Teams en dat is een welkome aanvulling! Het voordeel van deze integratie is dat u alle beschikbare functies uit het veilige Vcare connect platform kunt gebruiken in samenwerking met hét beeldbeld platform van Microsoft, en dat handig binnen dezelfde cloudomgeving. Door de corona pandemie is er een enorme toevlucht gekomen in het gebruik van beeldbel applicaties zoals Skype, ZOOM en Microsoft Teams. Echter omdat in de zorg het belang van privacy waarborging vereist is, wordt Microsoft Teams vaak gekozen als de enige applicatie die gebruikt mag worden voor zorgprofessionals.

Veilig zorg op afstand bieden op elk apparaat

Microsoft Teams is ontwikkeld voor alle platformen om te (video)bellen en om gebeld te kunnen worden. Het is ook geschikt voor mensen buiten uw organisatie en het enige wat nodig is, is een internet verbinding. Als gebruiker van Microsoft Teams kunt u iedereen uitnodigen middels een link. Het is ook niet nodig om een applicatie of programma te installeren, omdat Microsoft Teams ook webbased werkt in uw browser. Hiermee kunnen zorgprofessionals zorg op afstand bieden middels een beeldverbinding. In een tijd waarin een pandemie heerst en iedereen genoodzaakt is zoveel mogelijk thuis te blijven, is dit uiteraard een perfecte oplossing om alsnog de juiste zorg te verlenen.

Perfecte aanvulling voor Vcare klanten

Vcare zou Vcare niet zijn als we ook mee zouden denken in nieuwe functionaliteiten die handig zijn voor zorgmedewerkers dankzij slimme innovatie in de zorg. Zo kunt via Microsoft Teams bereikbaar zijn op uw huidige telefoonnummer en kunt u er ook mee uitbellen. Elke medewerker krijgt zijn of haar eigen internetnummer zodat u precies kunt zien wie wanneer een beeldverbinding heeft gehad. En dankzij de bestaande Vcare applicaties zoals walldisplay, automatische gespreksopname en interne routering kunt u efficiënt aan het werk waarmee u veel tijd kunt besparen.

Super veilige verbindingen & privacy bescherming

Een basis vereiste voor alle communicatie in de zorg is veiligheid van data en privacy waarborging persoonsgegevens conform wet autoriteit persoonsgegevens (AP) en AVG. Vcare beschikt over een eigen veilige communicatielijn voor al haar klanten en voldoet daarom niet alleen aan de ISO27001 maar ook aan de strenge NEN7510 normering. Daarom is Vcare de geschikte partner voor:

 • Ziekenhuizen
 • Apotheken
 • Huisartsen
 • Tandartsen
 • Huisartsenposten
 • Verzorgingshuizen
 • Brandweer

Ook voor zakelijke gebruikers biedt het Vcare connect cloudplatform voldoende voordelen. Dankzij de hoge betrouwbaarheid en veiligheid van ons systeem kunnen MKB bedrijven ook profiteren van alle voordelen die zorg gerelateerde klanten ook hebben. Wij noemen bijvoorbeeld:

 • Vast bellen op mobiel
 • Overstap van ISDN naar Voip
 • Gesprek automatisch doorsturen
 • Eigen keuzemenu en voicemail
 • Betrouwbare zakelijke telefonie
 • Onafhankelijk samenwerking met alle telecomaanbieders

Vcare connect, de kracht van integratie

De kracht van het Vcare communicatieplatform is integratie. De applicaties binnen het platform werken samen vanuit één omgeving met uw telefonie. Omdat uw gebruiksgemak voorop staat in al onze ontwikkeling bieden wij directe integraties met verschillende externe informatiesystemen. Daarom ook deze integratie met Microsoft Teams Integrator Teams.

https://www.vcareconnect.nl/