Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Jac Den Hollander, het beste verhuisbedrijf in Rotterdam

Gaat u verhuizen in of naar Rotterdam en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam? Er zijn veel partijen waar u uit kunt kiezen, maar bij Jac Den Hollander weet u zeker dat u goed zit. Verhuisbedrijf Jac Den Hollander is er voor een ieder die op een veilige en eenvoudige wijze belangrijke spullen wilt opslaan. Dit verhuishuisbedrijf heeft expertise in het verhuizen van inboedel en bieden van top opslagplaatsen is er sinds 1923. U bent elke dag weer verzekerd van een professionele aanpak. 

De beste verhuisservice

De diensten van Jac den Hollander bestaat uit meer dan enkel en alleen het aanbieden van opslagplaatsen. Dit bedrijf kan u ook helpen met de verhuizing. Ook het in- en uitpakken van uw spullen is bij dit bedrijf mogelijk. Wanneer u op uw nieuwe bestemming bent, zit u dus niet met de handen in het haar over meubilair dat weer in elkaar gezet moet worden. Ook met de opruiming is het bedrijf gewillig te helpen. Het bezemschoon opleveren van de ruimte wordt door de verhuizers ook gedaan. Verhuizing zorgt namelijk vaak voor stress. 

Jac Den Hollander staat voor echt elke verhuizing voor u klaar:kantoorverhuizing, internationale verhuizing of zelfs een schoolverhuizing. Ook elk inboedel kan bij ons in de opslag. Zo heeft het bedrijf ook een archiefopslag indien u deze wenst. 

Flexibiliteit en service!

Voor alle verhuisdiensten kunt u zelf bepalen wanneer u wilt verhuizen. U kunt overleggen van welke diensten u gebruik wilt maken, waarop u dan een offerte ontvangt. Ook biedt het bedrijf u een handige verhuischecklist. Op deze manier weet u zeker dat u niets vergeet. 

De zekerheden van Jac den Hollander

Bij Jac den Hollander bent u verzekerd van een aantal zaken: 

  • Een zorgeloze verhuisdag;
  • U bespaart veel tijd en energie; 
  • Een volledige verzekerde inboedel;
  • Een vakkundig, professioneel en vriendelijk verhuisteam; 
  • Uw kostbare spullen zijn in veilige handen; 
  • Volledig naar uw wensen op maat verhuizen; 
  • Verhuis garantie; 
  • Wij zijn lid van een onafhankelijke geschillen commissie; 
  • Wij maken met u duidelijke afspraken; 
  • U heeft ten alle tijde garantie op uw aanbetaling; 

Kortom, u weet zeker dat uw verhuizing in goede handen is. Zoals Jac zelf altijd zegt: ”Onze visie is om de klant te ontlasten van alle zorgen in het verhuizen. Ook bij alle zaken rondom de verhuizing, waarbij wij onze expertise en diensten kunnen verlenen, zullen wij dit doen. En dit al sinds onze oprichting in 1923! ”

Waar wacht u nog op? Verhuizen maar!

https://jacdenhollander.nl/