Advertorial publiceren
Image default
Industrie

Betonnen aanrechtbladen laten plaatsen

Bent u op zoek naar een geheel eigen sfeer in uw keuken? Laat dan uw gedachten zeker eens gaan over een aanrechtblad van beton. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor betonnen aanrechtbladen en dat is beslist niet zonder reden. Dit oersterke materiaal komt namelijk met tal van voordelen ten opzichte van traditionele aanrechtbladen. Overigens kunt u een betonnen aanrechtblad laten toepassen in zowel uw gewone keuken binnenshuis als uw buitenkeuken. Uw regionale expert zorgt ervoor dat uw nieuwe aanrechtblad perfect wordt ingepast in de gewenste ruimte. Bij Kok Beton hebben wij alles in huis. Neem snel een kijkje op de website van Kok Beton!

Waarom kiezen voor een aanrechtblad van beton?

 

Beton is zeer sterk en gaat daarnaast ontzettend lang mee. Alleen al daarom doet u er goed aan om te kiezen voor een betonnen aanrechtblad. Daarnaast is het natuurlijk zaak dat u hygiënisch kunt werken en volop de ruimte heeft. Ook wat dat betreft zit u met beton helemaal goed. U kunt het helemaal op maat en naar wens laten maken. Laat dus heel eenvoudig uw ideale werkblad van beton creëren door de specialist en kies voor het formaat, de dikte en de kleur die helemaal past bij uw binnen- of buitenkeuken.

Helemaal naar wens gemaakt

 

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het op design aankomt en daarom werkt een vakkundige beton specialist helemaal met u mee. Zo krijgt u altijd de unieke en perfecte betonnen aanrechtbladen voor uw keuken. Ook de wastafel in uw badkamer kan worden voorzien van een prachtig betonnen blad. U bepaalt helemaal zelf hoe groot het blad wordt en in welke kleur hij wordt uitgevoerd. Kies bijvoorbeeld voor een lichte of donkere grijstint of ga juist voor een schitterend kleurtje. Heeft u een voorbeeld van uw ideale betonkleur? Dan kan de specialist deze keurig voor u namaken. Op deze manier ontstaat een prachtig geheel.

Kosten van betonnen aanrechtbladen

 

De betonnen aanrechtbladen van de regionale expert zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens bestand tegen vorst en nagenoeg onderhoudsvrij. Hiermee zijn ze de aanschaf meer dan waard. Natuurlijk bent u dan benieuwd wat de kosten van een betonnen aanrechtblad precies zijn. Om hierachter te komen kunt u het beste een offerte laten opstellen door uw lokale vakbedrijf. Het gaat bij ieder blad immers om maatwerk en dus is het slim om de exacte prijs voor uw wensen te laten doorberekenen.