5 sterren voor Japans restaurant Blue Sakura

Online eten bestellen: populairder dan ooit!

De wekker gaat om 7 uur of eerder, je maakt je klaar voor werk en neem wat boterhammen mee naar werk. Je werkdag begint om 8 uur of half 9 en werkt door tot een uurtje of 5 of 6. Je rijdt naar huis en hoopt dat er geen file is, want anders ben je pas 8 uur of zelfs later thuis. Eenmaal thuis begint je maag te knorren ‘verdorie, ik moet nog eten maken maar heb helemaal geen zin’. Je pakt je mobiel en je bestelt online eten, met 15-20min is je gerecht warm thuis bezorgd en klaar om op te eten. Bon apetite!

Voor wie is deze situatie herkenbaar? Waarschijnlijk is het je vast eens overkomen dat je gewoon geen tijd of zin hebt om nog op een laat tijdstip te koken. Niet zo raar ook, want je hebt de hele dag al gewerkt en wilt thuis het liefst ontspannen. Dan heb je geen zin om nog eten te maken, laat staan nog boodschappen te doen om te kunnen koken. Gelukkig kunnen we in Nederland terugvallen op de vele restaurants en cafetaria’s waar we eten (online) kunnen bestellen en afhalen of laten bezorgen. Easy , fast & cheap, daar houden we van!

Tips om eten te bestellen in jouw stad

Ben je van plan om eten te bestellen, dan kan het nuttig zijn om deze tips eens in acht te nemen.

  • Bekijk de recensies: lees voordat je eten bestelt bij een restaurant dat je niet kent eerst de recensies op het internet. Het loont om te lezen wat andere klanten vinden van de service, de kwaliteit van het eten, het omgaan met klachten en hoe snel ze bezorgen. Als er een overmaat aan negatieve reacties zijn, dan is het wellicht verstandig om een ander restaurant te kiezen. Wees echter ook niet te kritisch, want een restaurant kan nooit iedereen tevreden stellen. Als de waardering gemiddeld goed is, kun je rustig ervan aannemen dat het restaurant ok is. Let er wel op dat er voldoende recensies zijn. Een 8 of 9 als score op basis van 10 recensies zegt nog niet zo veel.
  • Varieer in je keuze: probeer niet altijd hetzelfde te bestellen, maar probeer eens wat anders uit. Niet alleen kun je verrast worden in culinaire gerechten het geeft je ook de mogelijkheid om ‘af te wijken’ van je favoriete restaurant wanneer deze om welke reden dan ook niet kan bezorgen.
  • Bestel op tijd in het weekend: van vrijdag tot en met zondag is het altijd topdrukte voor horeca. Met name zondag avond is een druk moment voor afhaal en bezorging. Wil je zondag avond eten laten bezorgen, bestel dan op tijd. De spits tijd is meestaal tussen 6 en 8 uur ‘s avonds. Mocht je erg trek hebben en dan pas besluiten om te bestellen, dan kan de wachttijd soms wel oplopen tot 45 minuten.

Het beste Japans restaurants in Enschede met 5 sterren waardering

Ben je sushi liefhebber en woonachtig in Enschede? Dan heb je geluk, want Japans all you can eat restaurant Blue Sakura presteert uitstekend afgaande op de recensies op het internet. Met ruim 1389 beoordelingen op eten-bestel sites krijgt dit Japanse restaurant in Enschede de volle 5 van de 5 sterren! Naast sushi kun je ook heerlijke warme vegetarische, – vis- en vlees gerechten bestellen. Probeer het eens uit en laat je verrassen door de Japanse keuken! Sushi bestellen kan hier.

https://www.bluesakura.nl/