Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Reclamebureau in Enschede met 100+ reviews

Online eten bestellen: populairder dan ooit!

 

De wekker gaat om 7 uur of eerder, je maakt je klaar voor werk en neem wat boterhammen mee naar werk. Je werkdag begint om 8 uur of half 9 en werkt door tot een uurtje of 5 of 6. Je rijdt naar huis en hoopt dat er geen file is, want anders ben je pas 8 uur of zelfs later thuis. Eenmaal thuis begint je maag te knorren ‘verdorie, ik moet nog eten maken maar heb helemaal geen zin’. Je pakt je mobiel en je bestelt online eten, met 15-20min is je gerecht warm thuis bezorgd en klaar om op te eten. Bon apetite!

 

Voor wie is deze situatie herkenbaar? Waarschijnlijk is het je vast eens overkomen dat je gewoon geen tijd of zin hebt om nog op een laat tijdstip te koken. Niet zo raar ook, want je hebt de hele dag al gewerkt en wilt thuis het liefst ontspannen. Dan heb je geen zin om nog eten te maken, laat staan nog boodschappen te doen om te kunnen koken. Gelukkig kunnen we in Nederland terugvallen op de vele restaurants en cafetaria’s waar we eten (online) kunnen bestellen en afhalen of laten bezorgen. Easy , fast & cheap, daar houden we van!

 

In Google zoeken om eten te bestellen in jouw stad

 

Ben je van plan om eten te bestellen, dan kan het nuttig zijn om deze tips eens in acht te nemen.

  • Bekijk de recensies: lees voordat je eten bestelt bij een restaurant dat je niet kent eerst de recensies op het internet. Het loont om te lezen wat andere klanten vinden van de service, de kwaliteit van het eten, het omgaan met klachten en hoe snel ze bezorgen. Als er een overmaat aan negatieve reacties zijn, dan is het wellicht verstandig om een ander restaurant te kiezen. Wees echter ook niet te kritisch, want een restaurant kan nooit iedereen tevreden stellen. Als de waardering gemiddeld goed is, kun je rustig ervan aannemen dat het restaurant ok is. Let er wel op dat er voldoende recensies zijn. Een 8 of 9 als score op basis van 10 recensies zegt nog niet zo veel.

 

  • Varieer in je keuze: probeer niet altijd hetzelfde te bestellen, maar probeer eens wat anders uit. Niet alleen kun je verrast worden in culinaire gerechten het geeft je ook de mogelijkheid om ‘af te wijken’ van je favoriete restaurant wanneer deze om welke reden dan ook niet kan bezorgen.

 

  • Bestel op tijd in het weekend: van vrijdag tot en met zondag is het altijd topdrukte voor horeca. Met name zondag avond is een druk moment voor afhaal en bezorging. Wil je zondag avond eten laten bezorgen, bestel dan op tijd. De spits tijd is meestaal tussen 6 en 8 uur ’s avonds. Mocht je erg trek hebben en dan pas besluiten om te bestellen, dan kan de wachttijd soms wel oplopen tot 45 minuten.

En als we dan willen eten gebruiken we Google in meer dan 90% van de gevallen om een restaurant of eetbestel site te vinden. Waarom dat is? Omdat Google de grootste online zoekmachine ter wereld is en in Nederland mateloos populair is. We kennen bijna geen andere zoekmachine. Daarom is het dus zo belangrijk dat je hoog in Google komt te staan met je website. Dit heet zoekmachine optimalisatie!

 

Wil jij hier ondersteuning bij? Maak dan een afspraak met het team van Crossmedia House via 074-851 26 65 !

 

Je kunt ons inschakelen voor:

  • grafisch vormgeving

 

 

  • website en webshop ontwikkeling

 

  • SEO en SEA

 

  • social media marketing

 

  • buitenreclame campagnes

 

 

Het beste reclamebureau Enschede met 5 sterren waardering

 

Zoek je een marketingbureau die met je meedenkt in oplossingen tegen betaalbare tarieven? Wil je snel geholpen worden met een goede website, een betere vindbaarheid in Google, gericht online adverteren of wil je dat je social media goed wordt onderhouden voor meer zichtbaarheid? Maak dan een afspraak met Crossmedia House – hét 5 sterren reclambureau nabij Enschede! Meer dan 100 positieve reviews op Google zal dit bureau jou niet teleurstellen.

 

 

 

https://www.crossmediahouse.nl/