Advertorial publiceren
Image default
Industrie

Formlabs 3D Printing Technologie en de Form 3

Formlabs is in 2011 begonnen als een bekroond MIT-project en heeft professionele stereolithografie (SLA) geïntroduceerd voor ingenieurs, ontwerpers en ondernemers over de hele wereld. Formlabs streeft ernaar de toegang tot digitale fabricagetools te democratiseren en levert onder andere de Form 3, Form 3B en Form 3L desktop SLA 3D-printers, aangedreven door Low Force Stereolithography (LFS)-technologie en gebaseerd op onderzoek van het MIT Media Lab, de Form 2 SLA-printer, de Form Wash en Form Cure nabewerkingsoplossingen, de Fuse 1 SLS 3D-printer en de Factory Solutions productieoplossing. Elk product wordt ondersteund door een team van toegewijde ondersteuningsspecialisten en een van de beste klantenservices in de industrie.

Formlabs is een internationale leider in professioneel desktop 3D printen voor ingenieurs, ontwerpers, fabrikanten en creatieve professionals. Formlabs is sinds 2011 een pionier in de industrie en creëerde eerst de Form 1 3D-printer die de desktop SLA-categorie lanceerde. In 2016 bracht het bedrijf de Form 2 3D-printer uit met revolutionaire low force processing (LFP). De Form 2 maakte het voor iedereen gemakkelijk om onderdelen, prototypes en producten van professionele kwaliteit te printen die duurzaam en nauwkeurig zijn. Als u advies nodig heeft over welke printer het beste past bij uw bedrijf of toepassingsbehoeften, neem dan contact met ons op.

Formlabs Form 3

De Form 3-technologie is ontworpen om een maximale productiviteit te bieden. Dit systeem genereert prints met een hoge resolutie in een zeer korte tijd. De LFS-technologie en het automatische harsherlaadsysteem met de geïntegreerde bovenklep zijn hier het duidelijke bewijs van. De nieuwste generatie SLA 3D-printers is grondig getest, verfijnd en geoptimaliseerd. Formlabs heeft met Form 3 nieuwe hoogten in rapid manufacturing gedefinieerd.

De Form 3 v2 is de nieuwste toevoeging aan de Formlabs familie van stereolithografische (SLA) 3D printers. Met een printoppervlak van 263mm x 215mm x 125mm biedt hij een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, precisie en gebruiksgemak.

Onze 3D-printspecialisten hebben met bijna elk type 3D-printer onder de zon gewerkt, van toonaangevende FDM-printers tot hars- en zelfs laserprinters. Hier bij 3DPrinters-Store helpen we al meer dan 8 jaar makers zoals u, dus als u ooit vragen hebt, voel u dan vrij om met een van onze specialisten te chatten om je te helpen met een 3D printer kopen.

https://3dprinters-store.com/