Advertorial publiceren
Image default
Rechten

Laat u helpen door een interim advocaat mededingingsrecht

Is u onderneming op zoek naar kennis over het mededingingsrecht? C-law heeft alles in huis. Het advocatenkantoor uit Amsterdam beschikt over vakkundige en ervaren interim advocaten mededingingsrecht. De interim advocaat mededingingsrecht is u in-house of op afstand van dienst. De praktijk helpt klanten uit verschillende sectoren. Dat gaat van agrid (food) en health tot aan techniek en innovatie. De klanten zijn vaak ondernemingen, overheden, instellingen, andere advocatenkantoren of organisaties. Ook is het advocatenkantoor gespecialiseerd in het consumentrecht en corporate compliance. De praktijk behandelt ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt.

Hulp tegen kartelvorming

De interim advocaat mededingingsrecht werkt aan zaken die spelen op het vlak van marktverdeling en misbruik van machtsposities, zoals kartelvorming. Als uw onderneming wordt benadeeld, omdat concurrenten in een kartel betrokken zijn, kunt u een claim indienen en u laten begeleiden door een interim advocaat mededingingsrecht. Een interim advocaat mededingingsrecht is bijvoorbeeld ook in te schakelen voor de begeleiding van kartelonderzoeken. Het is ook goed om te weten dat de praktijk zowel civielrechtelijk als bestuursrechtelijk procedeert. Daarbij is het advocatenkantoor uit Amsterdam actief binnen de domeinen van verschillende toezichthouders. U kunt hierbij denken aan de ACM, de Nederlandse Voedsel en warenautoriteit (NVWA) en de Europese commissie.

Aanvulling op andere advocatenkantoren

C-law wordt vaak ingeschakeld als aanvulling op diensten van andere advocatenkantoren. Klanten zien het kantoor vanwege hun specialisme als ideale aanvulling. Dankzij jarenlange ervaring heeft het kantoor ook nog eens toegang tot een breed netwerk en  topspecialisten. Op die wijze levert het kantoor altijd maatwerk. De ervaring is opgedaan in de internationale advocatuur en als toezichthouder in het bedrijfsleven. Behalve het mededingingsrecht is er ook vakkundige kennis aanwezig over het consumentenrecht en corporate compliance. De advocaten zijn inzetbaar in heel veel verschillende sectoren. Voornamelijk corporates doen een beroep op de advocaten van het kantoor.