Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Alles wat u moet weten over een bestelbus huren

Bij het huren van een bestelwagen moet u altijd met een aantal dingen rekening houden. Welk formaat moet het voertuig hebben? Moet u goederen of personen vervoeren? Welke afstand in kilometers moet u met de bestelbus overbruggen? Bij verhuurbedrijf Blue Rent a Car kunt u kiezen uit een hele vloot aan bestelbussen, personenbussen, personenauto’s en bestelwagens. Hieronder vindt u een antwoord op enkele veelgestelde vragen omtrent het huren van een bestelbus overzichtelijk op een rijtje.

Is de prijs afhankelijk van de afstand?

Een bestelbus of personenbusje huren doet u kilometervrij bij Blue Rent a Car. Dit houdt in dat u een onbeperkt aantal kilometers mag rijden wanneer u gebruikmaakt van het huren van een bestelwagen. U mag hierbij de bestelbus huren voor ritjes binnen de Benelux. Wilt u een bestelbus huren voor andere ritten door Europa is dit ook mogelijk, maar dit moet vooraf aangegeven worden.

Is een bestelbus huren goedkoop?

Bij deze specialisten is het kilometervrij huren van een personenbusje relatief goedkoop te noemen, omdat het bedrijf voornamelijk via internet werkt en hierdoor de personeelskosten laag kan houden en de kosten van het hebben van een kantoor uitspaart. Dit ziet u terug in de lagere prijzen. Tevens kunt u lagere dagprijzen bewerkstelligen door de bestelbus voor een langere tijd te huren. Huurt u een bus voor een week, dan is de dagprijs goedkoper dan wanneer u de bus voor een losse dag huurt.

Ontdek de overige voorwaarden

Borg betalen bij dit verhuurbedrijf kunt u contant doen of met een creditcard. De borg bedraagt € 250,-. Er wordt geen minimumleeftijd gehanteerd, maar u dient in bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Met dit type rijbewijs kunt u iedere bestelbus of personenbusje kilometervrij huren. Krijgt u schade aan de bus dient u het eigen risico te betalen van € 1500,-. Deze kunt u verlagen naar € 500,- door dagelijks een meerprijs te betalen van € 12,50.