Advertorial publiceren
Eten en drinken

Tips voor een gezellig overkapping

Naarmate het weer beter wordt, zitten we met z’n allen steeds vaker en langer buiten. Waar de één in de tuin zit, heeft de ander liever een overkapping. Om het ook onder je overkapping gezellig te maken, is het fijn dat je bepaalde leuke accessoires hebt waarmee je het geheel kunt aankleden. Uiteraard doet een tuinset al ontzettend veel, maar vooral wanneer je er ‘s avonds nog even lekker wilt genieten met een glaasje wijn, is een mooie tafelhaard om je warm te houden natuurlijk zo gezellig. Door de dansende vlammen heb je het gevoel van gezelligheid en warmte, wat je normaalgesproken alleen in de winter ervaart bij de openhaard. Dus wil jij je overkapping gezellig maken, bekijken dan hier onze tips.

Accessoires

Naast de meubels die vaak onder de overkapping staan, is accessories natuurlijk ook van groot belang om het gezellig te maken. Hetzelfde geldt namelijk overigens ook voor onze woonkamer. Een woonkamer zonder woonaccessoires is natuurlijk niet gezellig. Door je overkapping aan te kleden met verschillende soorten accessoires, zal je zien dat je direct een hele andere look en feel creëert. Eén van de aan te raden kleuren, is een combinatie tussen gouden en mat zwarte woonaccessoires. Dit in combinatie met een prachtige wijnkoeler en heerlijke fles witte wijn of rosé maakt je avond er eentje om nooit te vergeten. Ondanks het feit dat accessoires vaak ontzettend worden onderschat, zien we toch steeds vaker dat mensen het belang in zien van het gebruik van accessoires zowel in huis als onder een overkapping.

Wanddecoratie

Accessoires op tafel en op de grond is natuurlijk één, maar wat dacht je van de kale muren onder je overkapping. Ondanks het feit dat deze vaak een houtkleur hebben, kunnen ze doorgaans nog wel wat extra sfeer gebruiken. De perfecte manier om dit te doen, is door het gebruik van wanddecoratie. Dit kun je doen door een prachtige schilderij of één of meerdere muurcirkels. Toch niet helemaal wat je zoekt, denk dan eens aan een grote ronde spiegel om het geheel optisch direct een stukje groter te laten lijken. Zoals je ziet kun je met decoratie alle kanten op en kun je het zelf zo gek maken als dat je zelf wilt.