Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Singlereizen boek je bij deze gespecialiseerde reisorganisatie

Heb je bijna vakantie, maar nog niks geboekt? Bij One2gethertravel vind je de leukste single groepsreizen. De single groepsreizen zijn onderverdeeld in drie categorieën: singlereizen, singlereizen voor 50+’ers en eenouderreizen. Dit is ideaal voor singles die alleen op vakantie gaan, maar ook mensen willen ontmoeten. Het voordeel van de single groepsreizen van One2gethertravel is dat je gelijkgestemden op de reis tegenkomt. Niet alleen schept dit een band, wie weet ontstaan er ook nog mooie dingen uit.

Een ervaren reisorganisatie

One2gethertravel vindt een goede klantenservice erg belangrijk en is altijd transparant over de kosten. Tevens zijn de prijzen altijd inclusief ruimbagage en hoef je als vaste klant geen administratiekosten te betalen. Bovendien kun je de singlereizen tot zes weken voor vertrek kosteloos omboeken. Daarnaast is deze reisorganisatie erg betrouwbaar. Service en kwaliteit staan voorop en het bedrijf werkt daarom ook alleen maar samen met goede en betrouwbare bedrijven.

Diverse diensten

One2gethertravel is een reisorganisatie die volledig is gericht op single groepsreizen en heeft een uitgebreid aanbod aan bestemmingen en verschillende soorten vakanties. Of je nu naar Curaçao wilt of lekker dichtbij huis wilt blijven, het kan allemaal. Bovendien heb je ook nog de keus tussen een zonvakantie of een wintersportvakantie. Op hun website staat een handig overzicht waar je het aanbod aan reizen terug kunt vinden. Daar staat ook een korte beschrijving en ook de prijs staat meteen vermeld, wel zo handig.

Voor wie zijn de reizen bedoeld?

Mensen die single zijn, kunnen gebruikmaken van de singlereizen van deze organisatie. De categorieën zijn onderverdeeld in groepen tot 50, 50+ en alleenstaande ouders met kinderen. Het voordeel van deze verschillende categorieën, is dat je makkelijker een reis vindt die bij jou past. Zo zijn eenouderreizen natuurlijk erg kindvriendelijk. Bij elke single groepsreis, kom je mensen tegen die in dezelfde levensfase zitten en dezelfde interesses hebben als jij. Het is de ideale manier om leuke mensen te ontmoeten en misschien wel blijvend contact te houden.