Advertorial publiceren
Image default
Financieel

incasso no cure no pay

Incasso no cure no pay

Ondernemers heb je in alle soorten en maten.  In de detailhandel, de industrie, de visserij, etc. etc. Een van de voorouders heeft het bedrijf vaak opgericht. We noemen dit een familiebedrijf.  De meeste van deze ondernemingen bestaan dan al decennia lang. Soms kunnen deze bedrijven dan ineens door allerlei factoren in de problemen komen. Bij boerenbedrijven is dit onlangs nog gebeurd. Door Europese bepalingen kwam de groei in die bedrijven daarna tot stilstand. Het voortzetten van het bedrijf is dan problematisch, er zijn geen opvolgers. Door de economische crisis kwamen daarna ook veel MKB’ers in de problemen. Betalingen van hun facturen blijven vervolgens langer open staan. Hierdoor raken veel bedrijven in de problemen.  Incasso no cure no pay kan hiervoor daarna de oplossing zijn.

Incasso no cure no pay op een rij;

Als de debiteur niet betaalt kan dat diverse redenen hebben. Zo snel mogelijk moet je daar achter zien te komen. Eventueel kan er dan een oplossing bedacht worden. Zo niet dan moet er dan actie ondernomen worden.   Een deurwaarderskantoor dat doet aan Incasso no cure no pay is dan een mogelijkheid.

Dat houdt onder meer in;

 Het bedrijf heeft zijn geld daarna sneller op de bank. Een lening van de bank kan dan voorkomen worden.

Een failliete debiteur kan niets meer betalen.  Degene die het hardste roept wordt daarop als eerste betaald.

Op no cure no pay basis werken veel incassobureaus.  Indien er niets binnengehaald wordt dan ben je hen ook niets verschuldigd.

Ook kleinere bedragen kunnen dan door Een deurwaarder geïncasseerd worden. Er worden vervolgens meestal geen dossierkosten meer vooraf berekend.

Betaalt debiteur daarna alsnog niet dan is een gang naar de rechter een optie.  Dit om daarop alsnog betaling te verkrijgen. Met het vonnis kan vervolgens beslag gelegd worden.  Het griffierecht is de laatste jaren echter meer dan verdrievoudigd.

Wanneer debiteur dan met de noorderzon is vertrokken. Dan kan het incassokantoor door onderzoek vaak achter zijn of haar adres komen. Daarvoor berekent een goed incassobureau daarop meestal niets.

Je kan ook je gehele debiteurenbeheer aan Een incassospecialist uitbesteden. Een pre inacasso is een goedkoop en effectief middel.  De kosten variëren per incassobureau.

Een Incasso no cure no pay opdracht online aanbieden

Wanneer de onderneming vervolgens heeft besloten. Dat hij een incasso daarna gaat inzetten. De bon moet daarop naar de incassopartij gebracht worden. Via de website van de incassospecialist kan je dit ook vaak regelen. Online moeten gegevens ingevuld worden. No Cure No Pay Incasso nodig? Diverse informatie moet men hebben. Wanneer het door de deurwaarder vervolgens ontvangen wordt, gaat men er direct mee aan de slag. Er worden incassokosten op de hoofdsom gezet en deze moete de debiteur dan betalen. Dat wordt dan bepaald door wettelijke eisen. Als debiteur de rekening vervolgens betaalt. Dan vind doorgaans snel een afrekening met het bedrijf plaats. Wanneer de debiteur  vervolgens alsnog weigert te betalen. Dan is een gerechtelijke procedure bij de rechter nog een mogelijkheid. Dat kan daarop duur uitpakken. Je moet je daarop dus altijd goed afvragen of je het dat waard vind.

http://www.billincasso.nl/nl/incasso-no-cure-no-pay.html