Advertorial publiceren
Image default
Financieel

Een nieuw likje verf voor uw salarisadministratie

Het regelen van de salarisadministratie: voor veel bedrijven niet de leukste of de makkelijkste klus. Sowieso zal niemand er fluitend doorheen gaan maar voor sommige soorten branches kun de klus nog veel groter zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de schilders cao waarbij je te maken hebt met allerlei ingewikkelde zaken zoals de cao en de bedrijfstakregelingen die nogal eens veranderen, maar waar wel altijd rekening mee gehouden dient te worden.

 

Gelukkig hoeft u dit niet in uw eentje te doen. Zou het niet veel fijner zijn om dit uit handen te kunnen geven en zo uw handen vrij te hebben voor andere zaken, zoals het runnen van uw bedrijf? U heeft dan allerlei handige hulpmiddelen tot uw beschikking zoals een loonwijzer. Met een loonwijzer bent u altijd op de hoogte voor alles wat betreft uw loon of salaris. Het uitbesteden van uw salarisadministratie zal een grote werkverlichting opleveren en er ook voor zorgen dat er minder fouten zullen zijn in het verlonen en uw salarisadministratie.

 

Zoals al vermeld, kan de salarisadministratie een hele klus zijn, zeker in de schilder branche. Dus waarom niet uitbesteden en zo meer tijd overhouden voor andere dingen?

 

U hoeft niet meer uren met uw handen in het haar te zitten omdat u er helemaal niet meer uitkomt met al die cijfertjes en speciale voorwaarden, want dat kunt u allemaal uit handen geven. Bovendien wordt door het gebruik van salarissoftware gezorgd dat er een zorgvuldige en complete administratie wordt aangelegd. Dat is niet alleen fijn voor u als werkgever om op elk moment in te kunnen inzien, maar ook voor uw werknemers. Zij kunnen namelijk ook heel eenvoudig bij de gegevens en zo hun eigen loonstroken en jaaropgaven downloaden voor hun eigen administratie. Ook voor de belastingdienst is het handig: u kunt zo uw gegevens inleveren bij de belastingdienst.

http://www.cbbs.nl