Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Lekker in je eigen zwembad liggen

Wat een luxe, je eigen zwembad. Zo stiekem zou natuurlijk iedereen eigenlijk wel een eigen zwembad willen hebben, maar bij die wens moet je het ook niet onderschatten dat het onderhoud van zo’n zwembad ook heel veel werk kan zijn. Het is echt veel meer dan alleen even de blaadjes uit het water scheppen met een netje. Gelukkig kunnen solar lamellen jou een groot deel van het werk uit handen nemen.

Waarom zou je je zwembad eigenlijk voorzien van een lamellenafdekking zwembad? Door je zwembad af te dekken met lamellen, kun je je zwembadwater ten eerste beter op kwaliteit houden. Of het nu laagseizoen is en je je zwembad amper gebruikt, of dat het nacht is en je daarom niet in het zwembad ligt, er kan altijd veel viezigheid in het water terecht komen als je niet zorgt voor de juiste manier van afdekken. Het is elke keer weer heel veel werk om deze rommel allemaal op te moeten ruimen. Wat dacht je bijvoorbeeld van watervogels die jouw zwembad als huis gebruiken en daarom dus ook voor veel vervuiling zorgen? Een paar eenden in je zwembad is misschien wel een leuk gezicht, maar het komt de kwaliteit van je zwembadwater natuurlijk ook echt niet ten goede.

Ook is het makkelijker om met een zwembadlamellen de temperatuur van het water op peil te houden. Te warm water is natuurlijk ook niet alles, maar te koud water is daadwerkelijk ook echt gevaarlijk omdat je dan het risico loopt op onderkoeling en dat is vooral voor kinderen natuurlijk extra gevaarlijk, buiten dat het natuurlijk ook niet echt comfortabel is.

Zo zie je maar; een eigen zwembad is inderdaad heerlijk en biedt je de vrijheid om een duik te nemen wanneer jij maar wil. Maar, je moet er ook zeker rekening mee houden dat het toch ook de nodige inspanning aan schoonmaken kost.

http://www.lamellenafdekkingen.nl